Актуално Какво ще се случи...

Какво ще правят актьорите от „Д-р Хаус” по време на лятната си ваканция

1 коментар

Какво ще правят актьорите от „Д-р Хаус” по време на лятната си ваканция
Макар снимките на шестия сезон на сериала да приключиха съвсем скоро в САЩ, това въобще не значи, че актьорите ще се шляят безцелно това лято. Някои от тях снимат нови филми или пък ще работят над други големи проекти.

 Хю Лори ще се снима в нов филм със заглавие „The Oranges”

Хю Лори ще се снима в нов филм със заглавие „The Oranges” - история на един романс, развиващ се в периода между месеците май и декември. Негови партньори ще бъдат Алисън Джани, Лайтън Мийстър, Кейтрин Кийнър, Алая Шаукат, Адам Броуди, Оливър Плат, Ая Кеш, Хайди Кристофър, Касиди Гард, Сам Роузън и Стифън Бадаламенти. Очаква се лентата да е готова през 2011 г.

Питър Джейкъбсън (д-р Крис Тауб в „Д-р Хаус”).

Същата година се очаква да е и премиерата на „And They’re Off” - комедия, в която провалил се треньор на коне отчаяно иска да се завърне в кръга на победителите... Главната роля е поверена на Питър Джейкъбсън (д-р Крис Тауб в „Д-р Хаус”).

Можем само да предполагаме, че Питър е избран за тази роля най-малкото заради ниския си ръст. Други звезди в лентата са Шон Остин, Марк Моузес, Чери Отери, Кевин Нилън, Мо Колинс и Мартин Мюл.

Дженифър Морисън
Дженифър Морисън, позната ни като д-р Алисън Камерън може и да е извън титулярния актьорски състав на сериала, но много от феновете на „Д-р Хаус” все още се интересуват живо от случващото се с нея. Участията ѝ в „The Miracle Worker” на Бродуей привършиха, но тя съвсем не е останала без работа.

Дженифър участва във филм, който трябва да излезе по кината по-късно тази година под заглавието „The Warrior”. Историята в него разказва за най-младия син н бивш боксьор-алкохолик, който се завръща вкъщи и баща му започва да го подготвя за състезание за смесени бойни изкуства. Това се оказва и основната причина за сблъсъка между него и по-големия му брат.

 Робърт Шон Ленърд,

Робърт Шон Ленърд, който сме гледали като дясната приятелска ръка на Хаус в лицето на д-р Джеймс Уилсън играе в документален филм за Херман Мелвил. Сериите са наречени „Американският опит”, а неговото участие е по-специално в епизод, наречен „В дълбините: Америка, Китоловство и светът”. Това е доста голяма задача за него, тъй като основно той обича да прекарва времето си вкъщи заедно с съпругата си и дъщеря си. Той е признат домошар.

Човекът от актьорския екип на „Д-р Хаус” с най-много външни проекти е Оливия Уайлд, която изпълнява ролята на д-р Реми Хадли, но е по-известна в сериала като „13”. Тя участва в пет предстоящи филма: „Tron: Evolution”, „Cowboys & Aliens”, „Butter”, „Tron: Legacy” и „The Next Three Days”.

А ако някой все още се притеснява за бъдещето на сериала „Д-р Хаус” от Фокс вече обявиха, че седми сезон от култовата драма ще бъде част от тяхната есенна програма тази година.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Д-р Хаус

Доктор Хаус с концерт в България

Дългоочакваният осми сезон на „Д-р Хаус” премиерно по Нова ТВ

Д-р Хаус излиза в кратка почивка за Хелоуин

„Д-р Хаус” по Нова четири дни след световната му премиера

Хю Лори може да е следващият водещ на „Америкън Айдъл”

В програмата: