ТВ анонси Нова ТВ

Д-р Хаус излиза в кратка почивка за Хелоуин

1 коментар

Най-горещите епизоди на „Д-р Хаус” и „От местопрестъплението: Лас Вегас” се завръщат в ефира на Нова ТВ от 12 ноември

 
НД-р Хаус излиза в кратка почивка за Хелоуинай-горещите епизоди на „Д-р Хаус” и „От местопрестъплението: Лас Вегас” се завръщат в ефира на Нова ТВ от 12 ноември

По традиция, около Хелоуин в САЩ снимките на едни от най-очакваните сериали - „Д-р Хаус” и „От местопрестъплението: Лас Вегас”, прекъсват за почивка. Паузата обаче ще бъде кратка и още на 12 ноември българските фенове ще имат възможността да влязат отново в крачка с тези в Щатите. Ето защо, още във втория петък на ноември, от 20:00 часа, зрителите ще могат да видят най-новия 6-и епизод на „Д-р Хаус”, а веднага след него - от 21:00 часа, и новия епизод на „От местопрестъплението: Лас Вегас”.

Междувременно, в Щатите анкета показа, че любимият на мнозина д-р Грегъри Хаус е най-сексапилният доктор в телевизионния ефир. Той води в класацията със завидните 80% пред д-р Джъстин Чеймбърс и д-р Ким Рейвър от „Анатомията на Грей”, които едвам се вписват в класацията съответно с по 11 и 2 процента, и Кейт Уалш от „Частна практика” със своите 7%.  

Един от другите безспорни секс символи на сериала „Д-р Хаус” – Дженифър Морисън, известна под името „Номер 13” - напусна екипа малко след старта на седмия сезон.
Въпреки това, телевизионните ѝ изяви съвсем не стихват. Тя ще продължи да се снима, но в ролята на архитект Зоуи Ван Смуут в известния в САЩ сериал „Как се запознах с майка ви” (“How I met your mother”).

Феновете на „Д-р Хаус” обаче все още силно се надяват тя да се завърне след своето мистериозно и непредизвестено изчезване, което се случи още в пилотния епизод на новия седми сезон.  
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Д-р Хаус

Доктор Хаус с концерт в България

Дългоочакваният осми сезон на „Д-р Хаус” премиерно по Нова ТВ

„Д-р Хаус” по Нова четири дни след световната му премиера

Какво ще правят актьорите от „Д-р Хаус” по време на лятната си ваканция

Хю Лори може да е следващият водещ на „Америкън Айдъл”