Сериали Криминални

Братя (2020)

Добави коментар

Сериалът „Братя“ разказва историята на двама братя, които съдбата превръща във врагове

 

Българската криминална драма „Братя“ с премиера по NOVA тази есен 2020
Сериалът „Братя“ разказва историята на двама братя, които съдбата превръща във врагове

„Братя“ e най-новото българско заглавие, което NOVA ще представи на зрителите от септември 2020. Реализацията на сериала е поредното доказателство за дългосрочната стратегия на Нова Броудкастинг Груп да инвестира в качественото българско филмопроизводство. Премиерната продукция ще бъде сред акцентите в есенния сезон на телевизията, допълвайки жанровото разнообразие с класическа криминална драма.

„Братя“ предлага заплетени криминални сюжети в съчетание с дълбоки човешки взаимоотношения, вълнуващи обрати и драматични любовни линии. Криминалната драма разказва за голямата война, която избухва между следователя Борис Донков и неговия брат – бизнесмена Драгомир Донков. Братята се превръщат от най-предани приятели в ожесточени врагове, изправяйки се един срещу друг. Единият търси отмъщение, а другият – истината. Битката променя завинаги както тях самите, така и живота на близките им. Причината се крие в миналото, което и двамата се опитват да забравят, но без успех. Залогът в тази война е Лора – жената, в която и двамата са влюбени.

 

Братя (2020)

 

В героите от сериала се превъплъщават актьорите Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев и други.

Освен оригиналния криминален сюжет, „Братя“ ще проследи семейните проблеми на различни поколения, но ще засегне и значимите теми за предателството, лъжите, тайните, амбициите, доверието, изневярата и отмъщението.

Изпълнителен продуцент на сериала „Братя“ е Краси Ванков с компанията „Hidalgo Productions“, която стои зад успеха и на комедийната поредица „All Inclusive“.

Сценарият на новата криминална драма е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски.

Режисьори са Станислав Дончев, Николай Илиев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев.

Композитор на саундтрака с музиката за сериала е Марио Балтаджиев.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Братя

Шокиращи новини нажежават обстановката в „Братя“

Жив ли е Симо след трагичния инцидент в „Братя“?

Кървав атентат преобръща събитията в „Братя“

Животът на отвлечените Гергана и Сара виси на косъм в “Братя“

Топал и Акарди със свръхрискова операция в „Братя“