Сериали Криминални Сериали Драми

Бланка | Blanca

Добави коментар

Поредицата проследява житейските и професионални перипетии пред незряща полицайка, чието умение да чува и декодира звуци, неуловими от останалите, я превръща в един от най-добрите профайлъри в италианската полиция.

Въпреки че губи зрението си на дванадесетгодишна възраст, Бланка Фернандо не се отказва от мечтата си да работи в полицията, след като по-голямата ѝ сестра умира от ръцете на своя приятел насилник. Когато постъпва за стажа си в полицейския участък в Сан Теодоро обаче, тя се сблъсква с недоверието на всички свои бъдещи колеги.

Благодарение на уменията, които е развила през годините, и безпогрешния нюх на вярното си куче водач Линей, тя бързо доказва качествата си и се превръща в детектив с различен и ефектен „облик“. С помощта на специална техника за аналитично слушане, Бланка успява да чува и да декодира звуци в подслушвания, даващи важни улики в разследвания за тежки престъпления. Тя получава и неочаквана помощ от инспектор Микеле Лигуори – началник в управлението, с когото завързват необичайно приятелство.

Главната роля е поверена на 31-годишната актриса Мария Киара Джианета, а за образа на инспектор Микеле е избран Джузепе Дзено – един от най-известните италиански артисти.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бланка

„Бланка“ еп.12 – какво ще се случи

„Бланка“ еп.11 – какво ще се случи...

„Бланка“ еп.10 – какво ще се случи...

„Бланка“ еп.9 – какво ще се случи...

„Бланка“ еп.8 – какво ще се случи...