Сериали Криминални Сериали Драма-комедии

Макари | Màkari

Добави коментар

Животът на Саверио Ламана – журналист и говорител на влиятелен политик, се преобръща и той решава и да се върне в Макари – родното си място в Сицилия, където за него започва нов живот, подправен с приятелства, любови и мистерии.

Животът на Саверио Ламана (Клаудио Джое) – журналист и говорител на влиятелен политик, се преобръща наопаки, след като ненадейно е уволнен от работа. Победен както професионално, така и емоционално, Саверио решава да напусне Рим и да се върне в Макари – родното си място в Сицилия, където за него започва нов живот, подправен с приятелства, любови и мистерии.

В Макари Саверио преоткрива една велика своя страст, която през годините е загърбил в името на кариерата – да пише. Но в Сицилия животът тече бавно, монотонно и… престъпно. Бившият журналист и настоящ писател е любопитен и решава да импровизира като следовател, заемайки се с различни местни криминални случаи. За целта той сформира невероятно трио заедно със своя ексцентричен и безгрижен приятел Пепе Пичонело (Доменико Чентаморе) и решителната студентка по архитектура Сулейма (Естер Пантано). Тримата заедно се сблъскват с на пръв поглед неразрешими случаи, които единствено силната им интуиция би могла да разнищи.

За сериала:

„Макари“ е режисиран от Микеле Соави и е базиран на романите на Гаетано Саватери, посветени на журналиста и следовател Саверио Ламана, изигран от Клаудио Джое. Продукцията е заснета в Палермо и на различни места в провинцията Трапани. Саундтракът към продукцията е дело на Ралф Хилденбеутел, а музиката към интрото е композиция на известното музикално трио „Il Volo“, което всяка година изнася грандиозни концерти с филмова музика в България.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Макари