Сериали Криминални

Случаите на Корморан Страйк | Strike

Добави коментар

В "Случаите на Корморан Страйк" ветеранът, превърнал се в частен детектив, Корморан Страйк разкрива брутални убийства с помощта на доверения си партньор Робин Елакот.

В центъра на историята е Корморан Страйк (Том Бърк) – ветеран от войната, който работи като частен детектив в малък офис на улица „Денмарк“ в Лондон. Въпреки че животът му е в пълен безпорядък и е белязан както от физически, така и от психически травми, Страйк използва своя нюх и проницателност, за да разкрива престъпления, с които дори полицията не успява да се справи.

Рамо до рамо до Корморан е неговата ентусиазирана асистентка Робин Елакот (Холидей Грейнджър), която започва работа при него с уговорката за временна позиция. Скоро обаче тя започва да подрежда хаотичното му ежедневие учудващо добре и се превръща в незаменим помощник в разследванията му.

В ролята на Корморан Страйк влиза английският актьор Том Бърк, а партньорката му Робин е изиграна от ослепителната Холидей Грейнджър. Дж. К. Роулинг е изпълнителен продуцент на сериала заедно с Бен Ричардс, Рут Кенли-Летс, Нийл Блиър и Елизабет Килгариф.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Случаите на Корморан Страйк

Без турски сериали по bTV! Къде може да гледате „Опасно изкушение“?

Новият герой на авторката на „Хари Потър“ Корморан Страйк завладява ефира на bTV

3 филма и 6 сериала по книги в HBO GO за празника на писмеността