Актуално В програмата

Съдбовна развръзка в последните епизоди на „Братя“

Добави коментар

Съдбоносно завръщане, фатални разкрития, опасна престрелка и зрелищен финал ни очакват в последните четири епизода на сериала „Братя“ тази седмица по NOVA.

Зрителите ще разберат отговорите на всички неразгадани въпроси и тайните, които героите пазеха през изминалите сезони на криминалната драма, ще бъдат разкрити. Историята ще се завърне към своите корени, но ще ни изненада и с пълен обрат на действието.

Тръгвайки по пътя на изкуплението, Денис опитва да постъпва правилно, въпреки трудностите, с които се сблъсква. Той решава, че този път твърдо ще стои от страната на закона и ще изпълнява мисиите, поръчани му от службите. След неприятното разкритие, че определени фигури именно в службите ръководят големи престъпни, но доходоносни схеми, той е поставен в много опасна ситуация.

Текст от potv.bg

Топал е убеден – ако избере саморазправата с генерал Давидов, както би направил в миналото, само ще си навреди и ще провали своите цели. Затова търси друг път да извади истината наяве и да вкара генерала в затвора. Денис предлага сътрудничество на инспектор Черкезов, който би могъл да помогне за случая. Следващата му цел е да накара Карамитев да даде показания, които биха предизвикали обрат в разследването. Ще успее ли да убеди Филип, че това е най-правилният ход или ще удари на камък?

Елена определено не е във форма след раздялата с Денис, но прави всичко възможно да продължи напред, колкото и усилия да й коства това – затрупва се с работа и се концентрира върху разследванията. Възпитана в строга самодисциплина и свръхкритичност, инспектор Давидова осъзнава, че най-лошото, което може да направи в случая, е да изпадне в самосъжаление след разочарованието. Денис, обаче, успява да я изненада с признание, което я оставя в ступор. Каква истина ще научи от него и как това ще промени внезапно развоя на събитията?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ от понеделник до четвъртък в 22.30 ч. по NOVA!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Братя

Инспектор Черкезов с важна спецакция в „Братя“

Агресивна атака срещу Ива Йосифова в „Братя“

Опасни разкрития и смели решения в „Братя“

Нова жертва след престрелката в „Братя“

Животът на Денис Топал виси на косъм в „Братя“