Сериали Криминални

Парламентьорът | Negociador

Добави коментар

"Парламентьорът" разказва историята на капитан Габриел Менк, който е ръководител на преговорите в GATE - специално полицейско звено, натоварено с разрешаването на кризисни ситуации в Сао Пауло.

В центъра на историята е капитан Габриел Менк – ръководител на специално полицейско звено, натоварено с разрешаването на кризисни ситуации в Сао Пауло. Свикнал да взима решения на живот и смърт, той се оказва в безизходица, когато е посочен като основен заподозрян за убийството на собствената си съпруга при жестока автомобилна катастрофа. Под зоркия поглед на новия кризисен ръководител – майор Лара Чакър – Менк трябва да разсее облака от подозрения, който е надвиснал над него и заплашва да съсипе както кариерата, така и живота му. С какви необичайни методи Габриел ще се опита да докаже невинността си и как борбата му за справедливост ще застане на пътя на дълго прикривани порочни практики в правосъдната система, предстои да разберем.

Поредицата е вдъхновена от реални събития и представя нагледно взаимовръзката между корумпираните органи на реда и наркокартелите в най-населения град в Южна Америка. Главните роли се изпълняват от Малвино Салвадор, Мария Маноела, Сесар Мело, Барбара Реис и Емилио де Мело.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Парламентьорът

Най-новият сериал от продуцента на „Игра на тронове“ тръгва по bTV Action