Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 94 какво ще се случи?

Добави коментар

Ванеса признава собствените си прегрешения и тези на майка си. Вижте какво ще се случи в епизод 94 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 28 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Пруденсия разкрива на съпруга си, че Исауро претендира да е баща на детето на Марина. Освен това той през цялото време е шпионирал дъщеря им и не е искал тя да се забърква с Рикардо. Марина не се съгласява на ДНК тестове. Тя остава глуха за предупрежденията на Алберто, защото вярва, че Рикардо ще успее да я защити от Изауро. Тя пренебрегва и молбите на майка си. Исауро очаква помощ от Лукресия. Той изисква от нея да получи фалшиви резултати от теста за бащинство, за да може да ги използва срещу Марина и да ѝ отнеме сина. Той й дава да разбере, че ако му помогне, Марина вече няма да е проблем за нея.

Ванеса признава на Алберто, че вината за смъртта на Едсон я е подтикнала да признае на Хилда истината, че се е омъжила за сина си, за да избегне живота в бедност, и че е излъгала от страх от затвора. Алберто ѝ помага да разбере, че и Едсон не е без вина. Хилда заплашва Сусана, че ако тя или дъщеря ѝ се осмелят да поискат от нея дори най-малката част от имението, Ванеса ще бъде зад решетките. Ванеса разкрива на Луис, че историята с кражбата на апартамента е измислена. Тя добавя, че ако не е бил натискът на майка ѝ, не би се омъжила за Едсон.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?