Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 110 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 20 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Луис е арестуван от полицията за това, че е напуснал на страната. Адвокат Маркес обещава да му помогне да си върне свободата. Лукресия казва на Марина, че се опитва да накара Изауро да се подложи на терапия, за да се излекува от манията си по нея. Изауро признава на Марина, че я е завел в дома си, за да ѝ докаже колко много я обича. Марина му казва, че не мисли така, и обявява, че се е съгласила с неговите условия заради сина си и че никога няма да бъдат заедно.

Пруденсия предлага на Луис финансова подкрепа, но го предупреждава, че я е изгубил завинаги. Луис уверява съпругата си, че не е престъпник, и я моли да се застъпи за него пред дъщеря им. Лукресия отново се опитва да привлече интереса на Алберт към себе си. Когато не успява, тя подтиква Изауро да отведе Марина и сина ѝ възможно най-далеч. Анита случайно научава, че Ванеса е наела студио, за да може Паулино да запише демото си и да се наложи на музикалния пазар. Тя също така чува годеника си да признава на Уолд, че Ванеса го е напуснала и той страда силно от раздялата.

Маргарито и Дамяна сключват граждански брак. Анита признава на Паулино, че е симулирала бременността си, за да го задържи при себе си. Сватбата им е отменена. Командир Табарес уверява Изауро, че са по следите на убиеца на Рамона и скоро ще го открият. Лукресия казва на Изауро, че ще му помогне да избяга с Марина. Междувременно тя инжектира мъжа с вещество, което предизвиква спиране на сърдечната дейност и сериозно наранява Марина.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 107 какво ще се случи?