Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 109 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 19 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Маргарито е обезпокоен от поведението на Паулино, който не проявява интерес да се ожени за Анита. Йоланда не се съмнява, че причината се крие в любовта му към Ванеса. Изауро разказва на Лукресия за последните промени в живота си. Той признава, че трябва да предприеме различна стратегия и вместо да се излага пред Марина, например като изгони осиновителката ѝ от къщата, трябва да спечели доверието ѝ. Той се заблуждава, че така ще спечели любовта ѝ.

Полицаят съветва Луис да даде показания за всичко, което знае за Сусана. Дамяна дава на Изауро да разбере, че ако иска прошката на Марина, трябва да се откаже от претенциите си за попечителство над Рафито. Междувременно той използва детето за друго изнудване - нарежда на Марина да прекрати годежа си с Рикардо. Луис записва разговора си със Сусана, по време на който тя признава, че заедно със Закариас са използвали банковата му сметка за пране на пари. Полицията я арестува.

Рикардо и Марина възнамеряват да съобщят на Изауро, че са се разделили. Анита се възмущава, че Паулино изобщо не е помислил за нея или за сватбата им. Командир Табарес съобщава на Изауро, че тялото на Рамона е намерено край реката. Той му съобщава, че жената е била удушена и че в момента се води разследване, което води до залавянето на извършителя на убийството. Здравето на Изауро се влошава. Той се озовава в болница. Той се съгласява да остави Марина да се грижи за Рафито, при условие че го посещават в болницата. Луис е арестуван от полицията.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 107 какво ще се случи?