Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 108 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 18 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Съдията прави забележка на Луис, който е раздразнен от задържането - ако не промени поведението си, веднага ще бъде вкаран в затвора. Адвокат Маркес успокоява клиента си. Той го уверява, че може да бъде освободен под парична гаранция. Маргарито съобщава на Марина и Йоланда, че двамата с Дамяна са решили да се оженят в същия ден като Паулино и Анита.

Луис възнамерява лично да върне Сусана, която се крие в Доминиканската република с неговите пари, в Мексико, за да отговаря за деянието си. Алберто решава да замине за чужбина със стипендия, за да се отдалечи от Марина. Той предупреждава майка си, че вече е изпълнил предварителните формалности, за да се откаже от фамилията Окаранса и да остане с нейното име.

Съдията принуждава Марина да регистрира сина си на името на Изауро, на когото освен това предоставя временно попечителство над сина си. Изауро съобщава на Марина, че ще дойде за сина ѝ още същия ден. Когато Марина го моли да не й отнема сина, той хитро й прави неустоимо предложение: тримата да живеят заедно. Марина се поддава на изнудването, но поставя условие: Дамяна трябва да дойде с тях. Изауро е бесен, когато Рикардо идва на гости на Марина.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 107 какво ще се случи?