Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 112 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 24 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Джорджина разкрива на Рикардо, че след смъртта на д-р Замудия Лукресия я е помолила да не споменава пред никого за приятелството си с Изауро. Рикардо ѝ казва да каже всичко на полицията. Лукресия не признава, че е убила Изауро или че се е опитала да убие Марина. Командир Замора я информира, че разполагат със записите на телефонните ѝ разговори и кореспонденцията ѝ с Изауро.

Рикардо предлага на Марина да се оженят веднага щом тя излезе от болницата. Той обещава да бъде най-добрият съпруг за нея и най-добрият баща за детето ѝ. Адвокатът предупреждава Лукресия, че полицията разполага с доказателства за нейната вина и скоро ще бъде транспортирана до затвора. Алберто осъзнава, че е изгубил Марина безвъзвратно, тъй като тя скоро ще се омъжи за Рикардо. Надява се да получи стипендия и да може да замине за чужбина. Паулино обяснява на Ванеса, че не се е оженил за Анита, защото тя го е измамила с бременността си. Той признава, че тя е любовта на живота му. Ванеса също му признава любовта си.

Лукресия копнее да се види с Алберто, но той я пренебрегва. Преди да замине, Алберто научава, че е биологичен баща на Рафито. Марина пожелава на Алберто късмет в новия му живот. Двамата са съгласни, че макар всеки от тях да е допускал грешки, те са изпитвали дълбока привързаност един към друг, доказателство за което е техният син. Лукресия страда от психично заболяване. Марина открива дългоочакваното си щастие с Рикардо.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 107 какво ще се случи?