Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 111 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 23 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Ванеса посещава майка си в затвора. Заблуждава се, че тя ще се разкайва за грешките си и ще иска прошка от него. Междувременно тя отправя нови искания - очаква дъщеря ѝ да я изведе и да ѝ помогне финансово. Алберто намира тялото на Изауро и помага на тежко ранената Марина. Командир Табарес казва на Алберто, че е възнамерявал да задържи Изауро по подозрение в убийство, но е закъснял.

Луис научава от Маркес, че дъщеря му е в болница. Ванеса посещава Луис. Тя се опитва да му обясни, че в живота има по-важни неща от парите и името. Мъжът започва да съжалява, че е изневерил на съпругата си и е позволил на Сусана да манипулира Ванеса и да я принуди да се омъжи за мъж, когото не е обичала. Лукресия се ядосва, когато открива, че опитът да убие на Марина се е провалил. Доктор Муньос де Баена казва семейството на Марина, че според командир Замора, Марина може да е убила Изауро, така че от този момент нататък тя ще бъде под полицейско наблюдение.

Лукресия подготвя ново покушение срещу Марина, но този път е хваната на местопрестъплението. Марина разкрива на Алберто, че Лукресия се е опитала да я убие, а също така е убила и Изауро. Алберто и Рикардо хващат Лукресия. Марина разказва на Рикардо за подозрителното приятелство на Изауро с Лукресия. Лукресия не признава, че е убила Изаура.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 107 какво ще се случи?