Архив Горещо

АЗ СЪМ ЖЕНА, КОЯТО Е УБИВАНА ОТ НАЕМЕН УБИЕЦ!

1 коментар

Боксовите срещи за титлата "Шампион на България" местят "Горещо" в 21:00 на 17 май.

Във връзка с промяна в програмната схема на Нова телевизия за 17 май (събота), свързана с директното излъчване на Гала вечерта и боксовите срещи за титлата „Шампион на България” телевизионният таблоид „Горещо” няма да се излъчи от обичайния си час 22:30, а от 21:00.

Поради различния часови слот на излъчване и съответно различната зрителска аудитория екипът на „Горещо” подготвя специално издание.

„АЗ СЪМ ЖЕНА, КОЯТО Е УБИВАНА ОТ НАЕМЕН УБИЕЦ!” – СПОДЕЛЯ БИЗНЕС ДАМАТА ВАНЯ ЧЕРВЕНКОВА В „ГОРЕЩО” И ПРИЗНАВА, ЧЕ Е БИЛА В ПРОГРАМАТА ЗА ЗАЩИТА НА СВИДЕТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ

В специалното си издание тази събота от 21 часа „Горещо” представя личната номероложка на най-големите звезди в поп фолка, а Венета Райкова признава как е спечелила 75 000 лева от „Сделка или не”

Тази събота 17 май 2008 година телевизионният таблоид „Горещо” ще се излъчи от 21 часа, а не както обикновено от 22:30. Гост в студиото на предаването е бизнес дамата Ваня Червенкова, която за втори път участва в предаването като поводът този път е убийството на писателя Георги Стоев. Бизнес дамата беше в чужбина по време на убийството на писателя и след като се завърна в България и изгледа изданията на „Горещо” по темата сама ни потърси, за да сподели своята гледна точка по коментираните теми, тъй като е познавала лично писателя и може да представи събитията от различна гледна точка.


Ваня Червенкова разказва откъде познава Георги Стоев и разкрива какъв е бил навремето. По думите ѝ около деветдесет процента от изнесените в книгите му факти са истина. Тя разкрива и един факт, който изненада и самата водеща – бизнес дамата разкрива подробности около Програмата за защита на свидетели в България, в която самата тя е била включена навремето и която по нейни думи е била предложена на Георги Стоев.
Темата за поръчковите убийства се засяга и в ексклузивното интервю на водещата на „Горещо” с бащата Илия Павлов Павел Найденов, който разказва какво знае и предполага за убийството на сина си.
Преди известно време в личен разговор поп фолк певицата Ивана направи връзка на Венета Райкова с личната си номероложка Стефка. Водещата на „Горещо” засне с личната си камера разговора си със Стефка и тази събота зрителите на предаването ще имат уникалната възможност да видят първото интервю на довереницата на най-големите звезди в поп фолка в национален ефир и да разберат как Венета Райкова спечели 75 000 лева в „Сделка или не”.

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“