Актуално Търси се...

Ани Салич гостува в студиото на „Търси се...”, тази събота по bTV

Добави коментар

Телевизионната водеща – Ани Салич - ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 28 ноември, от 11 часа по bTV.
Ани Салич гостува в студиото на „Търси се...”, тази събота по bTV

Телевизионната водеща – Ани Салич - ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 28 ноември, от 11 часа по bTV.

Една от най-обичаните телевизионни водещи – Ани Салич - ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 28 ноември, от 11 часа по bTV. Кое е истинското ѝ лице извън телевизията и новините – зрителите ще разберат това от най-близките ѝ хора – нейното семейство и приятелите й.

Първата среща за Ани ще бъде с екранната ѝ половинка – Юксел Кадриев, който е и един от най-близките ѝ хора в bTV. Той ще върне Ани към една от най-големите ѝ страсти извън телевизията – риболовът. Дали ще успее да закачи кукички на въдица и кой е най-големият улов на Ани – зрителите ще разберат в „Търси се…”.

Ани Салич гостува в студиото на „Търси се...”, тази събота по bTV„Ани е страхотен човек, но понякога показва и лютия си македонски нрав”, ще разкаже другата й близка приятелка от bTV – Мариана Векилска.  Тя ще разкрие още, че журналистката винаги е много директна в отношенията си с хората и не им спестява истината. Мариана ще предизвика своята приятелка да изпее една македонска песен, а коя е любимата на Ани – зрителите ще разберат от уникалното ѝ изпълнение.

За първи път откровено за любовта и трудностите ще говори и съпругът на Ани – Бранко Салич. Той ще разкаже за първата си среща с нея още през 1996-та година, за пътя на любовта им и липсата на време един за друг сега. „Често тя ми казва, че е по-добре да си бяхме останали гаджета, а не мъж и жена, защото тогава е имало повече романтизъм”, споделя Бранко. Той ще разкрие на шега, че  не му лесно да живее с три македонки вкъщи – Ани, майка ѝ и малката Хана. „Ние с Лазар много ги слушаме”, със смях разкрива Бранко. Самата Ани ще сподели, че са имали много трудни периоди със съпруга й, а най-тежкия от тях е раждането на сина им, когато Сърбия е била бомбардирана.  

Вълнуваща за Ани ще бъде и срещата ѝ с нейните деца Лазар и Хана. Синът ѝ ще разкрие, че Ани е по-строгият родител и изиска да има само високи оценки в училище. Лазар ще провокира майка си да изтанцува любимия им танц на песента „Калашников”. Именно от него зрителите ще разберат как се забавлява семейството на водещата.

 

 

 


Откровено пред камерата на „Търси се…” ще застане и майката на Ани – Златка, която ще разкаже за детството и мечтите ѝ и ще я упрекне за това, че няма никакво време за себе си. Тя ще предизвика дъщеря си да изиграе едно македонско хоро, което Ани без колебание ще поведе.

Сред най-близките приятели на Ани е и един от най-добрите ин витро специалисти у нас – д-р Георги Стаменов, който е кръстник на дъщеря ѝ Хана. „Винаги, когато имам нужда от подкрепа тя е до мен. Много е борбена и умее да дава сили на другите”, споделя д-р Стаменов. Той ще предизвика Ани да нарисува „Надеждата”, „защото това е чувството, което и двамата даваме на хората”, ще се обоснове д-р Стаменов.

Голяма изненада за Ани ще бъде и срещата ѝ с най-близката ѝ приятелка още от ученическите години – Ели Сотирова. Зрителите ще видят за първи път уникални снимки на тв водещата оттогава. Ели ще разкрие, че като ученичка Ани много е обичала да флиртува с мъжете, а една от най-трудните ѝ борби е била тази с килограмите. Водещата ще сподели за първи път, че преди години е претърпяла операция на гърдата и това е другият труден период в живота й.

Последната изненада за Ани ще я върне в дните на благотворителното шоу на bTV „Великолепната шесторка”. В студиото на живо ще влезе ководещият Ангел Заберски, който ще разкрие каква е водещата зад кулисите на шоуто.

 

 

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Ани Салич , Юксел Кадриев

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“

Топ репортерът на bTV Десислава Ризова с лична изповед в „Търси се...“