Актуално Търси се...

Алекс Раева в „Търси се...”

Добави коментар

Алекс Раева рисува портрет на Слави Трифонов в студиото на „Търси се...”, събота, 31 октомври от 11.00 часа
Променена и отново влюбена, певицата Алекс Раева ще влезе тази събота, 31 октомври от 11.00 часа в студиото на „Търси се...”, за да сподели със зрителите на предаването доколко и как са ѝ повлияли славата и разочарованията в живота и любовта.  

Алекс Раева в „Търси се...”

Алекс Раева в „Търси се...”Водещите Меги и Нели ще я срещнат с бившата ѝ колежка от “Шоуто на Слави” - Деси Добрева, която признава, че колкото и да са различни по темперамент, двете винаги са били много близки. „Алекс е по-добра от мен като жена. Аз винаги съм измисляла щуротиите, а тя винаги е била готова да ги изпълни”, разказва Деси. Тя ще сподели още, че често си позволява да я упреква относно избора ѝ на мъже, но Алекс не се вслушва особено много в съветите й. Деси ще провокира Алекс да нарисува нейния портрет, който тя ѝ обещавала отдавна. Алекс ще се заеме да изпълнява това предизвикателство, но за нейна изненада в края на предаването ще се окаже, че вместо портрет на Деси тя е нарисувала Слави Трифонов. „Незнам защо така се получи. Започнах да рисувам Деси, а накрая се оказа, че това е Слави”, ще се изненада и самата Алекс. Какво още ще сподели тя за бившия си работодател, зрителите ще видят тази събота в «Търси се...».

“Шоуто” ще продължи с още един бивш колега - актьорът Любомир Нейков, който ще открие актрисата в лицето на Алекс и ще я накара да имитира някоя от известните личности. „Не мога да развия актьорския си талант, защото имам огромно притеснение от камери. Светне ли лампичката на камерата и аз се стягам”, разкрива Алекс. В кого ще избере да се превъплъти певицата и дали ще успее да се справи с трудната задача, зрителите ще видят в предаването.

Алекс Раева в „Търси се...”


Изключително емоционална ще бъде срещата с майка ѝ - актрисата Наталия Бардская. Тя ще разкаже, че Алекс още от малка живее в свой собствен свят, плод на силно развитото ѝ въображение. „Тя има голяма фантазия още от малка. Събираше невидими цветя и ми ги подаряваше”, разказва Наталия. Тя ще признае, че двете с дъщеря ѝ имат изключително силна духовна и емоционална връзка, и винаги усеща когато ѝ се случва нещо лошо.
Алекс Раева в „Търси се...”
Майка ѝ ще я провокира да изиграе етюд от пиесата “Ромео и Жулиета”, а дали Алекс ще успее да влезе в ролята на Жулиета или нестандарно ще я интерпретира по свой начин, ще стане ясно в “Търси се...”.    

Коя е истинската Алекс в живота? - отговор на този въпрос ще дадат най-близките ѝ приятелки Весела и Ела, които я познават още от дете. „Тя беше доста пухкава, с къса коса и мустачки. Сегашната ѝ визия няма нищо общо с тази като ученичка”, ще разкажат приятелките й. „Тя е изключително ранима и когато плаче, плаче с горчиви сълзи. Позволява си обаче да го прави само пред нас”, споделят още Весела и Ела.

Ще успее ли Алекс да се справи и с танцувалните провокации от страна на братовчедка си Биляна и дизайнерката Мира Бъчварова, както и какво ще споделят Николета и Янко - най-близкото ѝ приятелско семейство, за най-забавните случки от общите им пътувания, зрителите ще видят тази събота от 11.00 часа само в “Търси се...”.  
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“