Актуално Други

Актьорите Пенко Господинов и Ирина Атанасова влизат в новия български сериал „Белези“

Добави коментар

Снимачната площадка на новия български сериал на bTV – „Белези“ ще посрещне още две големи имена от българската театрална и кино сцена.

Снимачната площадка на новия български сериал на bTV – „Белези“ ще посрещне още две големи имена от българската театрална и кино сцена. Това са актьорът Пенко Господинов, който има над 50 роли в театъра, киното и телевизията, включително в сериала на bTV „Седем часа разлика“ и актрисата Ирина Атанасова, която дебютира тази година у нас с филма „Котка в стената“ .

 

Добави описаниеСериалът на bTV и продуцентска компания Midwest ще съберат за първи път на малкия екран семейството на Анастасия Лютова и Пенко Господинов. Двамата ще пресъздадат една красива и същевременно много болезнена любовна история, в която се намесват съдбата и прекалено много хора със своите собствени интереси. „Главна роля“ в тази сложна ситуация е отредена на Вера Йорданова, която заедно с Анастасия ще разкрие сложните взаимоотношения между две сестри.

 

Добави описание

 

Актрисата Ирина Атанасова също ще направи своя телевизионен дебют в сериала „Белези“. Тя завършва класа на професор Крикор Азарян, но животът я отвежда далеч от България и професионалния ѝ път на актриса. До една случайна среща в Лондон, която я връща отново в родината, за да дебютира в света българското кино с филма „Котка в стената“, а сега и в телевизионен сериал. Екранната Ирина ще бъде контрапункт и огледало на действията, мислите и поведението на героинята на Вера Йорданова.  

 

За „Белези“

 

„Белези“ ще пренесе зрителите в многопластовия свят на едно българско семейство, белязан от любов, омраза, трудни решения и видимо непосилни за приемане последици. Сериалът ще повдигне завесата за сложността на вътрешно-семейните отношения и ще застъпи вечни лични и житейски теми - кога трябва да защитаваш любовта си, кога трябва да направиш компромис, какъв е личният ти житейски избор за това какъв човек си и искаш да бъдеш.

 

Добави описание


В „Белези“ участие ще вземат българо-финландския модел и актриса Вера Йорданова, Анастасия Лютова, която пък прави дебют с главна роля в телевизионен сериал, утвърдените актьори Валентин Ганев, Иво Аръков и други.  Режисьори на „Белези“ са Драго Шолев, Станислав Тодоров – Роги и Петър Крумов. 

 /Снимки: Лилия Йотова/  

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Белези

Какво ще се случи във финала на „Белези“

Празнично изнесено студио в ефира на bTV за 24 май

Стоян Радев отмъщава на Пенко Господинов заради Анастасия Лютова в „Белези“

Пенко Господинов и Анастасия Лютова преоткриват любовта си тази вечер в Белези

Звездата от сериала „Белези” Вера Йорданова е гост в „Търси се”