Актуално Какво ще се случи...

Пенко Господинов и Анастасия Лютова преоткриват любовта си тази вечер в Белези

1 коментар

Историята, която даде началото на пролетния ТВ сезон на bTV, успя да грабне зрителите със своя дълбоко емоционален и драматичен разказ за две сестри, разделени от мечтите, амбициите и любовта си.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

А една от основните линии в него - кой има правото да се нарече родител, все повече заплита сюжетните линии и покачва напрежението с наближаването на финала на „Белези“.

Последствията от действията на Вера (Вера Йорданова) най-после я застигнаха и тя изгуби подкрепата на човека, на когото е свикнала винаги да разчита. Нещо повече – Стоян (Валентин Ганев), намира утеха при журналистката Анна (Виттория Николова). Докато търси истината за миналото и настоящето си, Боян (Пенко Господинов) се натъкна на неподозирани тайни, които го изправиха срещу собствената му майка Мария (Ирен Кривошиева). Междувременно Надежда (Анастасия Лютова) разбира от Вера какво точно се е случило навремето. До същата истина достига и Боян, но по различен път.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

На 19 април от 21.00 часа Вера ще се опита да спаси както семейството си, така и професионалния си път, но новата ѝ инициатива няма да получи голяма подкрепа. Дерменджиев не успява да намери утеха извън семейството си, което все повече му липсва, а и му предстои поредна конфронтация с Боян. Надежда се опитва да нормализира живота си и този на Радост, но неусетно се отдалечава от нея все повече и повече. Сблъсъкът между Дерменджиев и Никола (Иво Аръков) в семейния бизнес се задълбочава. Надежда и Боян не могат повече да се съпротивляват на чувствата си един към друг, но съдбата им е подготвила поредното предизвикателство - Веселин се подготвя за следващия си опит да бъде близо до Надежда.

По време на снимките Пенко Господинов и екипът са изправени пред сериозно премеждие. Заради сценария се налага екранният Боян да шофира към Драгалевския манастир по тъмен и заснежен път. Поради не особено благосклонните метеорологични условия, автомобилът на Пенко попада в затрупана от снега канавка, за щастие без сериозни последици.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Белези

Какво ще се случи във финала на „Белези“

Празнично изнесено студио в ефира на bTV за 24 май

Стоян Радев отмъщава на Пенко Господинов заради Анастасия Лютова в „Белези“

Звездата от сериала „Белези” Вера Йорданова е гост в „Търси се”

Актрисата от „Белези” Ирен Кривошиева в „Шоуто на Николаос Цитиридис”