Актуално Какво ще се случи...

Стоян Радев отмъщава на Пенко Господинов заради Анастасия Лютова в „Белези“

Добави коментар

Историята на сестрите Вера (Вера Йорданова) и Надежда (Анастасия Лютова), която даде началото на пролетния ТВ сезон на bTV, вече е към своя край.

Тази вечер борбата на двете жени за любов, признание и място в сърцата на близките им хора и в обществото навлиза в своя финален етап. Истината най-после ще излезе наяве, а първите реакции от нея ще бъдат повече от изненадващи за зрителите.

Всичко по темата вижте в potv.bg

На 17 май от 21.00 часа Надежда ще допусне грешка да каже на Радост (Климентина Фърцова) само част от истината за родителите ѝ в опит да спаси отношенията си с момичето, което е отгледала. Това ще накара момичето да търси други пътища към миналото си, но в крайна сметка ще завърши с първа емоционална среща между нея и родителите й. Радостта, обаче, ще се окаже кратка, защото завладеният от любов и ревност Веселин (Стоян Радев), ще се намеси отново по неочакван начин. Този път обект на неговото внимание ще бъде Боян (Пенко Господинов).

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Винаги оцеляващата в бури Вера Дерменджиева ще задейства своя ответен удар във войната с журналистката Ана (Виттория Николова), но ще ѝ се наложи да се справи с Мария (Ирен Кривошиева), която вече е научила истината за детето на сина си. Ана решава да не публикува последното разкритие, до което е достигнала, но го споделя на Стоян (Валентин Ганев). Той има и друг проблем - фатален инцидент в строителната фирма, причинен от некомпетентното ръководство на Никола (Иво Аръков). Събитията в семейството Дерменджиеви предизвикват сериозен стрес у Стоян, чийто живот се оказва в ръцете на д-р Боян Петров.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Белези

Какво ще се случи във финала на „Белези“

Празнично изнесено студио в ефира на bTV за 24 май

Пенко Господинов и Анастасия Лютова преоткриват любовта си тази вечер в Белези

Звездата от сериала „Белези” Вера Йорданова е гост в „Търси се”

Актрисата от „Белези” Ирен Кривошиева в „Шоуто на Николаос Цитиридис”