Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 69

Добави коментар

Рагав води Еша в дома си. Вижте какво ще се случи в епизод 69 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав се обажда на Палави и ѝ казва, че скоро ще се прибере у дома. Палави казва на Съни, че Рагав е в безопасност. Съни отговаря, че е можел да ги изчака. Палави отива да се моли, а Съни чака на дивана. Еша идва на рецепцията и търси Рагав. Тя вижда Палави и се скрива. Съни я вижда да се крие от Палави и е подозрителен. Той моли Палави да изчака навън. Еша отива на рецепцията, за да попита за местонахождението на Рагав. Съни моли Палави да се прибере вкъщи, а той ще дойде по-късно. Съни пита на рецепцията за Еша и научава, че тя е прекарала нощта с Рагав. Съни подкупва рецепционистката и взема доказателства.

Рагав се чувства виновен. Той спира колата и си мисли за случилото се с Еша. Мисли си, че не бива да казва истината на Палави, тъй като тя много го обича и няма да може да понесе истината. Той стига до дома си и Кеерти го прегръща. Пита го къде са Палави и Съни. Той я пита откъде да знае. Тя му казва, че Палави е отишла във Варангал да го търси. Палави идва в офиса му и го прегръща. Той се чувства виновен и я отблъсква. Джая се прибира от Тирупати. Джая дава на Палави талисман, който предпазва от злото, и я моли да го постави на главната порта. Еша е пред къщата и си казва, че Рагав не може просто да я игнорира така след случилото се помежду им. Тя вижда Палави и си тръгва.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 68

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 68

Рагав и Еша прекарват нощта заедно. Вижте какво ще се случи в епизод 68 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

По-късно Палави вижда, че Рагав не спи, и го пита защо се държи странно. Тя добавя, че знае всичко и е мислела, че той сам ще ѝ каже, но не го е направил. Рагав е шокиран. Палави се шегува и Рагав се ядосва. Тя му казва, че много се е изплашила, когато не е могла да се свърже с него. Той се чувства виновен.

Амрута отива в офиса на Еша и приключва с документите за новата си работа. Обажда ѝ се приятелка и тя ѝ казва да признае чувствата си на момчето, което харесва, и да остави на него да реши дали я иска. Еша ѝ благодари. Амрута я пита защо ѝ благодари. Тя ѝ казва, че тя ѝ е помогнала.

Съни пита Рагав за пътуването му. Рагав го гледа лошо и си тръгва, без да закуси. Съни си мисли, че нещо определено се е случило между Рагав и Еша и трябва да разбере какво.

Текст от potv.bg

Рагав получава обаждане от инспектор Лаксми, която го моли да дойде в полицейския участък. Когато Рагав отива в участъка, тя му показва запис, на който се вижда как той бие съпруга на Еша. Той ѝ казва, че тя не може да направи нищо срещу него. Връща се у дома. Палави му казва, че Еша е там с договора на г-н Дас. Той ѝ казва, че тя е неговото минало, а Палави е неговото настояще и бъдеще. Еша си тръгва.

Еша си отива вкъщи и вижда съпруга си Сумит да седи на дивана и се изплашва. Той ѝ казва, че без значение с кого прекарва времето си, тя ще бъде само негова съпруга. Добавя, че иска пари за това, което Рагав му е направил. Еша хвърля пари по него.

Текст от potv.bg

По-късно Палави казва на Рагав, че планира пуджа. Рагав ляга да спи преди Палави. Тя идва в леглото, целува го по бузите и го прегръща. Рагав се чуди какво ще стане с връзката им, след като тя научи какво крие от нея. На сутринта Рагав получава обаждане от г-н Дас, който го пита дали знае къде е Еша. Рагав се притеснява и отива да я види в дома ѝ. Той чука на вратата ѝ няколко пъти, но тя не отваря. Той смята, че тя не си е вкъщи, и се кани да си тръгне, когато чува някакъв шум отвътре. Рагав разбива вратата и отвързва Еша от един стол. Еша е запленена от него. В полицейския участък Лаксми пита Съни за Еша, а след това му показва записа, на който Рагав бие съпруга на Еша. Лаксми моли Съни да разбере повече за Рагав и Еша.

Еша благодари на Рагав за помощта и му казва, че Сумит я е измъчвал от деня, в който му е казала, че обича Рагав. Еша добавя, че не иска да заема мястото на Палави в живота му, а само го моли да я задържи в живота си. Казва му да я хване за ръка, ако изобщо изпитва чувства към нея. Тя казва, че ще остане на мястото, което той ѝ отреди, и няма да застане между него и Палави.

Текст от potv.bg

Палави се обажда на Рага. Той закъснява за пуджата. Рагав води Еша в дома си, а Палави отваря вратата, вижда ги и го пита какво става. Рагав се кани да каже истината на Палави. Еша държи ръката му и го спира. Тя казва на Палави, че е имала инцидент. Палави ѝ помага. Амрута вижда Еша и я представя като своя шефка.

Джая казва на Кеерти, че не може да търпи присъствието на Еша в дома ѝ. Тя казва, че ще отиде да говори с Рагав и ще му каже да помоли Еша да си тръгне. Кеерти казва, че вече е говорила с Рагав и той е казал, че между тях няма нищо. Джая казва, че не може да позволи на Еша да разруши живота на Рагав. Съни подслушва и си казва, че трябва да разбере коя е Еша от Кеерти.

Пуджата започва. Рагав и Палави я изпълняват заедно. Еша ги гледа и си се представя на мястото на Палави. Тя се усмихва. Амрута я потупва по рамото и я връща в реалността. Рагав казва на Палави, че бившият съпруг на Еша я бие. Тя казва, че трябва да помолят Еша да остане няколко дни при тях. Палави търси Еша, а Амрута ѝ казва, че тя се е прибрала у дома. Джая и Шарда молят Рагав и Палави да имат деца. Рагав си тръгва смутен.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78