Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 79 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Иша казва на Палави, че Рагав е избрал нея и че ще се оженят. Рагав казва на Палави, че това е практично решение. То ще спаси кариерата и живота му. Палави му казва, че трябва да се срамува от себе си. Тя взима пистолет и го насочва към Иша. Рагав ѝ казва да остави пистолета. Иша се страхува и казва на Палави да остави пистолета. Рагав държи Палави и пистолетът пада. Иша вдига пистолета. Рагав я пита защо се държи като луда. Иша казва, че Палави много я е изнервила и не може да ѝ позволи повече да съществува, и стреля.

Съни в къщата на Дешмух получава съобщение от Сумит. Той му казва да задържи Джая и Кеерти в къщата. Съни си мисли, че се случва нещо сериозно и че Иша планира нещо голямо. Кеерти му казва, че трябва да си тръгнат. Съни казва, че трябва да изчакат Рагав и Палави. Милинд казва, че трябва да изчакат още малко и поне да вечерят.

Рагав държи Палави и казва, че трябва да я заведе в болницата. Иша казва, че Палави вече е мъртва и ако я заведат в болницата, ще влязат в затвора. Рагав казва, че тя ще отиде в затвора, тъй като тя я е убила. Иша казва, че няма да отиде сама в затвора. Тя му казва, че трябва да изхвърлят тялото на Палави и да почистят къщата.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78

Иша обвинява Рагав в изнасилване. Вижте какво ще се случи в епизод 78 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Пред къщата Рагав моли Иша да пази, докато той донесе тялото на Палави. Рагав донася тялото и го хвърля във водата. Той казва, че никога не е искал това да се случи на Палави. Иша казва, че трябва да забравят случилото се. След това казва, че утре ще дойде в дома му и ще каже на всички, че оттегля това, което е казала на полицаите. Той ще ѝ прости и ще я помоли да се върне в дома му. Иша казва на Рагав да изтрие записите от камерите за видеонаблюдение и казва, че ще направи нещо, за да впечатли семейството му. Рагав се прибира вкъщи, където го чакат Джая, Кеерти и Съни. Джая го пита къде е Палави. Той казва, че не я е виждал. Джая му показва обеците на Палави и го пита как са попаднали там. Рагав отговаря, че не знае.

Рагав отива в стаята си. Казва на Палави, че може да излезе. Палави излиза и двамата се прегръщат. Рагав казва на Палави, че е доказала, че измисля по-добри планове от него. Тя казва, че са имали късмет, че са се видели преди пристигането на Иша. Палави добавя, че сега просто трябва да измъкнат признание от нея.

Кеерти се чуди защо Палави е напуснала имението, преди да говори с Рагав. Съни казва, че сигурно нещо се е случило между Рагав и Палави и той лъже. Кеерти казва, че според нея Иша е виновна. Съни казва, че е говорил с Иша и тя се е уплашила.

Текст от potv.bg

Иша се замисля за това, което е направила, и е малко уплашена. Сумит я пита дали планът ѝ е успял. Тя казва, че Палави е мъртва и разказва на Сумит цялата история. След това Иша казва, че е щастлива, тъй като Рагав я е приел и мечтата ѝ да стане негова съпруга ще се сбъдне. Иша обещава, че Сумит ще бъде възнаграден.

Палави се връща в къщата на Дешмух и се извинява. Тя им казва, че скоро ще сподели истината. На следващия ден Иша пристига в имението на Рао. Джая и Кеерти са ядосани и казват, че тя стои зад изчезването на Палави. Рагав ги спира и казва, че Иша е невинна. Иша се извинява и казва, че ще каже на полицията, че Рагав е невинен. Рагав казва на Иша да се премести в стаята за гости и казва на всички, че е влюбен в нея.

Текст от potv.bg

Иша се изплашва от една кукла. Рагав моли Иша да направи халва за Джая. Рагав разказва всичко на Джая и Кеерти. На масата в трапезарията, когато Иша взема купата за сервиране, тя вижда в нея пясък вместо халвата, която е направила. Тя е объркана. Джая казва, че призрак го е направил, щом не тя е сложила пясък в купата. Иша се страхува. Рагав казва на Джая да не плаши Иша. Най-вероятно някой слуга го е направил. Рагав казва, че Иша пак ще направи халва. Джая казва, че сега не ѝ се яде. Всички си тръгват. Съни си мисли, че трябва да поговори с Иша.

Текст от potv.bg

Иша отива в стаята си. Съни я пита какво се случва. Иша казва, че е направила халва, за да впечатли Джая, и не знае как се е превърнала в пясък. Съни пита Иша кой освен нея е знаел, че тя е приготвила халва. Иша му казва, че Рагав е знаел. Съни казва, че Рагав стои зад всичко. Иша казва, че това е невъзможно, тъй като Рагав е бил на нейна страна и я е помолил да се върне в къщата. Иша казва, че е възможно Джая и Кеерти да са го направили, за да я изхвърлят от къщата. Съни казва, че ако са искали да я изгонят, вече са щели да го направят. Съни казва, че може да го е направила Палави. Иша се изплашва и промълвява, че не може да е Палави, и излиза от стаята. Съни си казва, че е сигурен, че Иша крие нещо от него.

Иша вижда Джая и иска да изглади отношенията си с нея. Иша я потупва по рамото и казва, че може да ѝ донесе чаша чай. Джая се преструва, че е обладана от духа на Палави. Рагав идва и Иша му казва, че Джая се държи странно. Рагав ѝ казва, че майка му тъкмо се е върнала от храма. Рагав пита Иша защо се държи толкова странно, сякаш е видяла призрак.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 77