Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

1 коментар

Полицията арестува Еша. Вижте какво ще се случи в епизод 82 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Сумит се опитва да избяга от офиса на Рагав, но вратата е заключена. Джая пита Рагав и Палави дали са накарали Еша да признае. Палави казва, че са получили това, което са искали, а Рагав казва, че вече е информирал полицията. Палави казва на Джая, че един човек им е помогнал много. Джая я пита кой е бил той. Палави ѝ казва, че Съни им е помогнал. Джая казва, че е хубаво, ако той е решил да бъде по-добър, тъй като тя се е притеснявала за бъдещето на Кеерти. Рагав казва, че Съни е осъзнал грешките си. Джая казва, че е щастлива, че сега и двете ѝ деца ще имат щастливо семейство.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

Съни сменя страната си. Еша признава престъпленията си. Вижте какво ще се случи в епизод 81 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Сулочана се извинява на Милинда и дъщерите си. Тя казва, че е била виновна за толкова много неща, но Милинд никога не я е изоставял, а дъщерите ѝ винаги са я обичали. Тя казва, че не е добра за тях и ще напусне къщата. Милинд я спира и казва, че я обича и иска семейството му да е заедно. Те се прегръщат и се събират отново.

На следващата сутрин Сумит чака Еша пред къщата и ѝ казва, че всички в имението на Рао си играят с нея. В къщата Джая благодари на Съни, че е помогнал на Рагав и Палави. Съни казва, че им се отплаща за всичко лошо, което е направил. Еша влиза в къщата и казва, че Палави е жива. Тя се изправя срещу Рагав и Съни за техните лъжи. Съни ѝ казва да поправи постъпките си. Еша му казва да млъкне, тъй като той я е измамил. Палави ѝ казва, че това, което е направила, е било измама. Палави казва, че е Еша е твърдяла, че обича Рагав, а после го е обвинила в изнасилване. Рагав се обажда в полицията и им казва да арестуват Еша. Полицията отвежда Еша.

Текст от potv.bg

Рагав прегръща Палави. Той казва, че от детството си се е мразил за това, че е причината баща му и брат му да умрат. Той казва на Палави, че тя го е приела, обичала го е и го е направила по-добър човек. Той ѝ благодари, че е в живота му. Палави го прегръща. Джая казва, че се моли любовта им само да расте, и ги моли да отидат да се освежат за обяд.

Рагав и Палави отиват в стаята си. Палави спира Рагав и казва, че той е казал толкова много хубави неща за нея пред всички и тя иска да направи същото. Тя казва, че се е срамувала и затова не е казала нищо пред семейството, но иска да му каже, че той я прави силна. Казва му, че след брака си с Мандар е станала много самотна, той се е появил в живота ѝ, предизвикал я е и ѝ е показал какво означава любов. Палави казва, че той я допълва. Палави целува Рагав по бузите, а той ѝ отвръща с целувка.

Текст от potv.bg

Кеерти се прибира в стаята си и вижда как Съни си събира багажа. Кеерти го пита защо. Съни ѝ дава лист хартия и казва, че в момента не може да си позволи да ѝ купи къща, но е наел къща за нея. Съни казва, че скоро ще купи къща за нея. Кеерти казва, че ще му помогне. Съни прегръща Кеерти. Тя казва, че той ще бъде най-добрият баща, а Съни казва, че тя ще бъде най-добрата майка. Джая спира Кеерти и Съни и ги моли да останат.

Джая казва на Рагав, че Кеерти и Съни искат да се изнесат от къщата. Рагав казва на Кеерти, че не вярва в идеята дъщерята да напусне къщата след брака. Той казва, че къщата му е толкова нейна, колкото и негова. Кеерти и Съни остават. Джая казва на Палави, че е много щастлива и иска да празнува със семейството, затова трябва да покани Дешмухови.

Текст от potv.bg

Рагав и Палави прекарват романтични моменти и Рагав казва на Палави, че ще ѝ помогне в приготвянето на вечерята. Те отиват в кухнята. Рагав, докато вади брашното, го разлива по себе си и Палави го моли да се преоблече, докато тя готви за семейството.

Джая моли Съни да пусне музика. Семейство Дешмух пристига. Манси пита къде са Рагав и Палави. Рагав и Палави слизат по стълбите, облечени като младоженци. Рагав предлага на Палави да се омъжи отново за него, тъй като миналия път бракът им е бил по споразумение, но днес той иска да го направи по любов. Рагав и Палави се женят отново в присъствието на семействата си. Рагав и Палави се снимат със семейството си.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 77