Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 68

Добави коментар

Рагав и Еша прекарват нощта заедно. Вижте какво ще се случи в епизод 68 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Еша казва на Палави, че е разбрала, че са сменили телефоните си, когато е видяла съобщенията от Рагав. Рагав смята, че това означава, че Еша е изпратила всички съобщения, а не Палави. Палави се чуди какви съобщения е изпратила Еша на Рагав. Рагав казва, че е изпратил романтични съобщения на Палави и тя сигурно е помислила, че той ги е изпратил на нея. Палави проверява телефона си, но Еша е изтрила всички съобщения. Палави отбелязва, че това е странно.

Рагав моли Палави да не говори за Еша. Той ѝ дава телефона си, за да може Палави да прочете съобщенията. Тя пита какво е писала Еша, тъй като тези съобщения са изтрити. Рагава я моли да не мисли за това. Палави казва, че Еша е бившата му приятелка и тя просто е искала да изчисти съмненията си, но той се държи незряло. Двамата спорят и заспиват. Рагав казва, че на следващата сутрин заминава за среща и няма да се върне, ако тя се държи така.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 67

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 67

Вижте какво ще се случи в епизод 67 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Колата на Еша удря скутера на Амрута. Еша моли Амрута да я закара до мястото, където иска да отиде, и тя ще поправи скутера ѝ. Еша дава ключовете на шофьора. Еша вижда, че Амрута отива на интервю за работа в нейната компания, и ѝ дава позицията.

Палави търси Рагав, но не може да го открие. Тя казва на Кеерти, че са се скарали. Кеерти казва, че той сигурно е отишъл в офиса. Палави смята, че трябва изненада Рагав. Фархад ѝ казва, че Рагав е заминал за Варангал. Палави се обажда на съпруга си. Рагав вдига телефона, но връзката е лоша. Палави го пита дали е ял нещо и кога ще се върне. Рагав е щастлив да я чуе и се извинява, но не могат да говорят заради лошата връзка.

Колата на Рагав спира и един камък е хвърлен от група протестиращи. Шофьорът казва, че не могат да продължат напред. Рагав му казва да се върне обратно. Палави се притеснява за Рагав. Фархад казва на Палави, че във Варангал са започнали размирици. Палави вижда новините за бунтовете. Рагав търси хотел за стая, но всичко е резервирано. Той предлага на управителя пари, за да получи стая. Управителят му дава стая, която вече е резервирана, но гостът закъснява.

Текст от potv.bg

Рагав се притеснява за Палави и пита дали стационарният телефон работи. Управителят му казва, че всички стационарни телефони са блокирани. Палави и Фархад се притесняват за Рагав. Палави се обажда на инспектор Лакшми, за да получи информация за Рагав. Тя казва, че е преместена заради Рагав, така че защо трябва да му помага. Еша пристига в хотела и пита как са могли да дадат стаята ѝ на някой друг. Отговарят ѝ, че Рагав е взел стаята ѝ. Еша си тръгва.

Рагав остава в стаята, но се притеснява за Еша. Той излиза. Намира я да стои навън в тъмното. Една кола спира и някой дърпа Еша вътре. Рагав преследва колата. Другата кола спира до барикадата и се връща обратно. Рагав продължава напред. Колите почти се сблъскват и спират. Мъжът в колата излиза. Еша припада.

Рагав проверява в колата и вижда, че Еша е припаднала, а след това вижда мъжа, който я е отвлякъл. Той започва да го удря. Еша идва в съзнание и моли Рагав да спре да го бие, тъй като мъжът е нейният съпруг. Мъжът пита Еша дали Рагав е бившият ѝ приятел, заради когото тя иска да се разведе с него. Когато мъжът се опитва да нарани Еша, Рагав се намесва. Палави се притеснява за Рагав. Рагав завежда Еша в стаята си. Той я пита защо се е омъжила за такъв мъж. Пита я защо е унищожила живота му. Тя се дразни от непрекъснатите му въпроси и казва, че се е омъжила за него заради баща си.

Текст от potv.bg

Керти иска да отиде с Палави, за да намери Рагав. Палави ѝ казва, че не може да рискува бебето. Кеерти ѝ казва, че Съни ще я придружи. В колата Съни казва на Палави, че няма да я пощади, ако нещо му се случи. Продължава да говори, затова Палави слага слушалки, за да го заглуши.

Еша разказва на Рагав, че съпругът ѝ е бил агресивен и наскоро е станал още по-лош. Тя е дошла, за да подаде официална жалба срещу него, а той я е отвлякъл. След това Рагав се грижи за раните ѝ. Тя казва, че ще си тръгне. Тя не може да остане изправена и сяда обратно на леглото. Рагав казва, че не я е молил да си тръгне. Тя иска да си поръчат храна. Рагав се досеща, че тя иска китайско. Тя казва, че точно като в старите времена китайско и уиски. Рагав казва, че няма да могат да намерят уиски, а тя казва, че има в чантата.

Текст от potv.bg

Еша казва на Рагав, че не може да пие сама. Рагав казва, че е спрял да пие. Тя казва, че тогава и тя няма да пие. Тогава Рагав се съгласява да изпие по едно малко. Еша се напива. Тя му казва, че когато той е писал на Палави, тя е помислила, че съобщенията са за нея и се е почувствала щастлива. Казва, че ревнува от Палави. Рагав казва, че е пила твърде много. Еша казва, че не може да продължи да живее без любов. Рагав ѝ казва, че ще спи на дивана, но след това пада на леглото. Той заспива, а Еша отива и ляга до него. Рагав си мисли, че е Палави. Еша ревнува и казва, че може да казва името на друга, но е близо до нея и му казва, че го обича.

Лаксми спира колата на Палави и я отвежда в участъка, докато свърши полицейският час. Палави се обажда на Фархад. На сутринта Лаксми стига до полицейския участък и пита Съни къде е Палави. Полицай ѝ казва, че Палави е казала, че полицейският час е приключил и не могат да я задържат. Палави взема рикша. Тя стига до хотела, в който е отседнал Рагав, и се обажда на Рагав. Той се събужда и се вижда гол в леглото, а след това забелязва Еша до себе си и е шокиран.

Рагав събира нещата си и излиза от стаята.Палави пристига на рецепцията. Тя усеща потупване по рамото си и си мисли, че е Рагав, но е Съни. Съни я пита как е могла просто да го остави в полицейския участък, когато е отишъл с нея. Тя казва, че се е опитала да го събуди, но той не е бил толкова заинтересован да намери Рагав, така че тя си е тръгнала сама. Съни казва, че е луда.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78