Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78

Добави коментар

Иша обвинява Рагав в изнасилване. Вижте какво ще се случи в епизод 78 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Сумит намира Иша. Той ѝ казва, че тя не заслужава това, което ѝ се е случило. Той ѝ се извинява и казва, че ако иска, могат да си помагат взаимно. Иша го пита какво има предвид. Той казва, че има план. Кеерти пита Съни за фалшивия лекар и той се преструва, че Иша е била тази, която го е манипулирала. Кеерти казва, че иска да му повярва, но ѝ е трудно, и си тръгва.

На следващата сутрин Рагав открива, че Палави се е изгорила. Той намазва ръката ѝ с мехлем. Палави и Рагав работят в магазина. Пристига полицията и съобщава на Рагав, че е арестуван за изнасилване. Той пита кой го е обвинил. Иша казва, че тя е подала жалбата. Рагав казва, че това е фалшиво обвинение. Иша се опитва да му отмъсти, защото я е изхвърлил от къщата. Иша казва, че повече няма да го прикрива. Рагав казва, че тя няма да успее да си отмъсти и той няма да я пощади. Иша моли инспектора да го арестува.

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 77

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 77

Рагав решава да докаже любовта си. Рагав изхвърля Еша от къщата. Вижте какво ще се случи в епизод 77 на индийския сериал "Ти си моята...

В полицейския участък Иша заедно със Сумит подава фалшив сигнал. Те твърдят, че Рагав я е помолил да остане с него в една стая и се е опитал да я насили. Рагав казва истината. Палави казва, че Иша лъже и е казала на семейството, че е обичала Рагав, затова е прекарала нощта с него. Иша пита Палави защо е застанала на негова страна, дори след като Рагав ѝ е изневерил. Иша добавя, че Рагав я е манипулирал, за да каже тези неща. Полицията вкарва Рагав зад решетките. Рагав моли Палави да се прибере у дома.

Палави разговаря с адвокат за пускането под гаранция на Рагав. Джая и Кеерти питат къде е Рагав. Тя им казва, че Рагав е арестуван. Тя добавя, че Иша е подала жалба. Джая казва на Палави, че Рагав не би направил такова нещо. Тя напомня на Палави, че ѝ е казала да не пуска Иша в дома им и сега Иша е разрушила семейството им. Палави казва, че ще разбере истината.

Палави и адвокатът отиват в полицейския участък. Инспекторът казва на Рагав, че може да си тръгва под гаранция, но няма да си тръгне след изслушването. Той добавя, че съпругата му няма да може да го спаси. Рагав казва на инспектора, че не бива да прави прибързани заключения. Докато си тръгва, той казва на Иша, че каквото и да се случи, тя никога няма да заеме мястото на Палави в живота му.

Рагав се връща в имението. Джая благодари на Палави, че го е успяла да го освободи под гаранция, и я моли да вечерят. Палави казва, че трябва да се прибере у дома. Тя казва на Рагав да не се напива заради емоциите си. Амрута казва на Палави, че Иша не е трябвало да отиде във Варангал, но е помолила да я изпратят вместо господин Дас. Палави казва на Амрута, че трябва да събере доказателства, за да докаже, че Рагав е невинен.

Сумит носи супа на Иша. Казва ѝ, че ще ѝ трябва енергия за изслушването. Иша му казва, че няма да позволи на Рагав и Палави да спечелят. На сутринта Палави отива в офиса на Рагав и му пречи да пие. Той ѝ казва, че това е само зелен чай. Палави го моли да ѝ разкаже всичко за деня, който е прекарал с Иша във Варангал. Рагав ѝ разказва всичко, което си спомня, включително името на хотела. Палави казва, че трябва да открие истината, само след това може да му прости. Съни вижда, че Палави си тръгва, обажда се на Иша и ѝ съобщава за случилото се. Иша моли Сумит да следи Палави.

Палави и Амрута се срещат с управителя на хотела. Палави моли управителя да ѝ каже истината, но той казва, че не знае нищо. Палави заплашва да му счупи главата, като казва, че заради Иша животът ѝ е съсипан, така че ако не разкрие истината, тя няма да се поколебае да му навреди. Мениджърът разказва, че Иша го е помолила да купи алкохол, както и няколко хапчета, а по-късно го е извикала в стаята и го е помолила да свали дрехите на Рагав и да го покрие с одеяло, след което е отишла да спи на дивана. Палави моли управителя да дойде в участъка и да каже това на инспектора, като го уверява, че ще го защити. Сумит чува всичко и се ядосва. Палави иска да накаже Иша за всяка грешка, която е направила. Сумит удря мениджърът.

Палави казва на Амрута, че между Иша и Рагав не се е случило нищо. Рагав не я е предал, а всичко е план на Иша. Шарда идва и пита какво става. Палави прегръща Шарда и ѝ казва, че Рагав е невинен. Палави моли Шарда да поканят семейство Рао на вечеря, за да може тя да каже на всички истината за Иша. Тя моли Шарда да не казва нищо на Джая преди това. Шарда се обажда на Джая и ги кани на вечеря. Джая казва на Рагав и Кеерти, че Палави ги е поканила на вечеря в дома на Дешмух. Рагав казва, че отдавна не е вечерял с Палави.

Сумит казва на Иша, че е убил управителя. Палави няма свидетел, който да докаже, че Рагав е невинен. Иша казва, че проблемът е Палави. Сумит моли Иша да се успокои, но Иша казва, че трябва да направи нещо, иначе плановете ѝ ще се провалят. Джая Кеерти и Съни идват в къщата на Дешмух. Палави прегръща Джая и я моли да не се притеснява, като казва, че всичко ще бъде наред. Кеерти моли Палави да каже защо ги е поканила. Тя отговаря, че ще ѝ разкаже всичко, когато Рагав пристигне. Палави казва, че ще отиде в имението и ще доведе Рагав.

„Откраднати мечти“, еп.115 (NOVA)  - какво ще се случи...

Вижте повече

„Откраднати мечти“, еп.115 (NOVA) - какво ще се случи...

Бахадър казва на майка си, че иска да се разведе с Хюля! Левент не може да сдържи чувствата си! Айше отнася шамар от майка си! Вижте...

Палави намира Иша в имението. Иша казва на Палави, че не е толкова лесно да я победи. Тя няма да позволи на Рагав да я остави. Иша удря Палави с пръчка. След това връзва Палави и я заключва в една стая, като казва, че никой не може да узнае истината, и се усмихва. Рагав вижда Иша в дома си и се ядосва. Иша казва на Рагав, че разбира гнева му, но той трябва да разбере, че това, което се е случило онази нощ, не е само по нейна вина. Тя му казва, че ще направи всичко за него. Иша му казва, че ако той се ожени за нея и остави Палави, тя ще оттегли показанията си в полицията. Палави вика за помощ. Рагав тръгва да я търси. Иша се притеснява.

В къщата на Дешмух всички се притесняват за Рагав и Палави. Кеерти иска да отиде да провери имението със Съни. Сумит звъни на Съни. Той се чуди защо му се обажда. Рагав намира Палави вързана за стол. Той я пита какво се е случило. Тя му казва, че това е била Иша. Тя му разказва, че между него и Иша не се е случило нищо онази нощ. Той е шокиран. Иша идва и казва на Палави да не лъже Рагав.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 77