Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 80 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Еша е изплашена и казва, че Палави не може да прави всички тези трикове, защото е мъртва. Палави се появява в огледалото пред нея. Еша е ужасена. Рагав влиза в стаята. Еша му казва, че е видяла Палави. Рагав казва, че тя говори глупости, защото те са убили Палави. Той казва, че тя има халюцинации. Добавя, че тя е искала да дойде в дома му, за да бъде с него и да впечатли семейството му, а не се фокусира върху това. Еша слага глава на рамото на Рагав и казва, че той е прав. Тя няма да позволи смъртта на Палави да я притесни. Рагав смята, че ще накарат Еша да признае, каквото и да се случи.

Съни знае, че нещо се случва, и е решен да накара Кеерти да му каже какво. Той ѝ казва, че я е видял да води сериозен разговор с майка си и брат си. Тя му отговаря, че са обсъждали новини. Кeeрти казва на Съни да си гледа работата и да отиде на работа, преди да е загубил клиентите си.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

Вижте какво ще се случи в епизод 79 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав отива в офиса си и го заключва зад себе си. Палави излиза. Рагав ѝ казва, че Еша се е изплашила от техните трикове. Палави казва, че иска Еша да си признае бързо. Той я пита дали е толкова отчаяна да се върне при него. Палави казва, че съпругът ѝ липсва. Рагав се приближава до нея и двамата изживяват сладък момент. Телефонът на Палави звъни. Тя трябва да се върне в къщата на Дешмух. Палави излиза през задната врата. Съни я вижда и се чуди защо си тръгва през задната врата.

Еша е в стаята си и е сигурна, че е видяла Палави. Тя започва да претърсва стаята. Рагав я вижда и си мисли, че Еша реагира така, както те са искали, и ще я побъркат. На сутринта Кеерти носи на Еша чай и я събужда. Докато Еша пие чай, Кеерти се преструва, че духът на Палави я е обладал, и ѝ казва, че ще я убие. Еша се вцепенява.

Текст от potv.bg

Еша събира багажа си. Тя е готова да напусне имението и е сигурна, че то е обитавано от духове. Вратата на стаята ѝ се затваря. Тя чува звук от гардероба и отива да го отвори. Там стои Палави, покрита с пясък . Еша тича при Рагав и казва, че имението е обитавано от духове и тя не може да остане там. Рагав я спира да си тръгне и казва, че не може да се измъкне толкова лесно. Еша се изплашва от тона му. Рагав ѝ казва, че тя ще остане. Той допълва, че заради нея е загубил Палави и сега тя не може да го напусне.

След като Рагав си тръгва, Еша се изплашва, когато Съни я вика изотзад. Еша му разказва за това, което според нея се е случило с Палави. Съни казва, че е видял Палави да излиза от къщата. Еша казва, че това не е възможно, тъй като тя е умряла пред очите ѝ. Съни я моли да отиде в къщата на Дешмух, за да разбере дали Палави е там.

Текст от potv.bg

Палави и Рагав обсъждат Еша. Палави казва, че съжалява, че е довела Еша в къщата. Рагав я моли никога да не съжалява, че е направила нещо, което е смятала за правилно. Той добавя, че просто трябва да накарат Еша да признае истината. Еша се замисля за това, което ѝ е казал Съни. Сумит ѝ се обажда. Тя му разказва какво се случва в имението. Той я съветва да отиде и да провери къщата на Дешмух.

Джая казва на Кеерти, че иска всичко да приключи бързо и истината за Еша да излезе наяве. Съни ръкопляска и казва на Кеерти, че е излъгала съпруга си, за да подпомогне Рагав. Съни казва на Кеерти и Джая, че е помислил, че става нещо съмнително и е изпратил Еша в къщата на Дешмух, за да провери Палави, а сега ще ѝ се обади и ще ѝ каже за плана им. Рагав го чува да казва това и е шокиран. Той се обажда на Палави и ѝ съобщава, че Еша идва в къщата на Дешмух.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 77