Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

Добави коментар

Съни сменя страната си. Еша признава престъпленията си. Вижте какво ще се случи в епизод 81 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав се обажда на Палави и ѝ съобщава, че Еша идва в дома на Дешмук. Палави казва на Амрута. Тя има идея. Еша пристига пред къщата на Дешмух и вижда Амрута да разговаря с полицията. Тя им казва, че смята, че Еша стои зад изчезването на Палави. Междувременно Рагав пита Съни какво става. Съни казва, че той играе игри и е направил жена му лъжкиня. Джая му казва да не спори и да разбере ситуацията. Съни ѝ отвръща и казва, че не бива да казва нищо, тъй като е ослепяла от любов към сина си. Кеерти крещи на Съни. Тя казва, че той не може да говори така с майка ѝ и това, че се е омъжила за него, е било най-голямата ѝ грешка. Съни се ядосва и вдига ръка, за да удари Кеерти, но тя го спира. Той я бута и тя пада и крещи от болка.

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

Вижте какво ще се случи в епизод 80 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Лекарят преглежда Кеерти и им казва да направят ултразвук. Рагав казва, че ще се грижи за сестра си и ще я пази от всичко, което би я наранило. Кеерти идва в съзнание и Джая я храни със супа, когато тя си тръгва, влиза Съни и се извинява на Кеерти. Той ѝ обещава да стане по-добър съпруг и баща. Кеерти казва, че е твърде късно, и си мисли, че е трябвало да се съгласи с Рагав и Джая, когато са я помолили да не се омъжва за него. Еша идва в стаята си. Съни я пита какво се е случило в къщата на Дешмух. Тя му казва, че духът на Палави е истински. Съни ѝ казва, че трябва да разберат какво иска призракът на Палави.

Рагав се среща с Палави. Тя му съобщава, че Еша вярва, че е мъртва. Рагав ѝ казва, че Съни е обещал да им помогне да получат признанието от Еша. Палави го пита дали му вярва. Рагав ѝ казва, че наистина съжалява и иска да изкупи греховете си. Палави казва, че ако той вярва на Съни, тя няма проблем с това. Сумит вижда Рагав и Палави заедно.

Сумит се обажда на Еша. Иска да се види с нея, за да ѝ каже какво се случва. Рагав и Палави чуват нещо. Съни се опитва да попречи на Еша да си тръгне. Тя казва, че Сумит не би дошъл чак дотам, ако това не е важно. Казва му, че ще започнат ритуала за разговор с призраци, след като тя се върне. Рагав и Палави се скриват, когато Еша излиза. Палави пита Рагав какво да правят. Рагав казва, че има идея. Съни излиза навън. Той вижда Палави и се стряска. Съни ѝ казва, че Еша е отишла да се срещне със Сумит. Палави му казва да върне Еша.

Еша търси Сумит. Съни пристига и казва на Еша, че ако Сумит е бил там, е щял да се появи. Той ѝ казва, че вече е късно за ритуала. Палави идва в кабинета на Рагав и го вижда да връзва Сумит за един стол. Палави се чуди в какво са се превърнали. Рагав казва, че правят това, за да разкрият истината, и тя не бива да се колебае.

Съни започва ритуала и моли Еша да затвори очи. Палави се появява и Съни съобщава това на Еша. Палави обвинява Еша, че е откраднала съпруга ѝ. Еша разказва цялата истина за нощта във Варангал. Рагав записва признанието. Палави напуска стаята, когато Еша затваря очи.

В стаята на Рагав двамата с Палави гледат признанието на Еша. Палави казва, че си пожелава този път нищо да не се обърка или да не е против плана им. Рагав казва, че няма да позволи нищо да се случи. Палави казва, че тогава ще може да се върне в дома си и да бъде отново със съпруга си. Рагав прегръща Палави. Междувременно Съни отива в стаята си и се извинява на Кеерти. Казва, че е бил алчен. Съни казва, че няма да повтори грешките си, защото тя и детето ѝ са важни за него. Кеерти му прощава и го прегръща. Тя му казва, че трябва да ѝ приготвя паста и да я прегръща, когато тя поиска. Съни се съгласява и я прегръща силно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 77