Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 67

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 67 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Кеерти казва на Съни, че иска да имат собствен дом за бебето. Съни казва, че имението на Рао е и неин дом. Кеерти му казва, че това е къщата на Рагав и тя няма права върху нея. Съни се опитва да я убеди, че трябва да останат в къщата. Кеерти е непоклатима.

Палави казва на Еша, че тя е съпругата на Рагав. Еша си мисли, че ще ѝ е още по-трудно да се изправи пред Рагав. Рагав се връща в имението и я вижда. Еша е шокирана. Рагав отменя сделката с г-н Дас. Господин Дас е ядосан и казва на Еша, че ще унищожат репутацията на Рагав. Палави се чуди какво става. Фархад ѝ казва, че Рагав е отказал сделката, след като е видял Еша.

По-късно Палави пита Рагав за сделката. Той ѝ казва, че бизнесът му се развива по начина, по който тя го е помолила, така че сега тя трябва да го остави да реши с кого иска да сключи сделката. Еша си мисли, че Рагав не се е променил и все още има избухлив характер. Тя решава, че не може да му позволи да се самоунищожи заради нея. Тя се обажда на някого.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 66

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 66

Бившето гадже на Рагав се връща в живота му. Вижте какво ще се случи в епизод 66 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав не може да заспи. Палави се притеснява. Тя излиза и му носи питие. Той казва, че не може да пие алкохол, тъй като питието вече му е причинило много проблеми. Палави му казва, че може да пие и че всички кръвни изследвания са нормални и тя го е излъгала, за да го спре да пие. Той взема чашата и изхвърля питието и казва, че може да се откаже от пиенето заради нея. Рагав казва на Палави, че никой не може да застане между тях и че я обича много.

Членовете на комисията по обществената поръчки дават на Рагав отсрочка. Той казва, че няма да я приеме и им заявява, че не иска никакво удължаване на срока. Рагав отива да види Еша и я пита защо се меси в бизнеса му. Когато тя се опитва да се отдалечи от него, той я хваща за врата. Рагав ѝ казва, че я познава много добре и няма да позволи да разруши бизнеса му. Палави ги вижда и моли съпруга си да остави Еша на мира. Палави пита Еша дали е добре.

Палави се връща в имението след Рагав. Той я пита защо го следва. Тя казва, че той е излязъл от къщи много ядосан и тя се е притеснявала, че ще направи някоя глупост. Тя му казва да подпише договора. Той казва, че не иска бизнес съвети от нея. Палави решава да намери начин да го накара да приеме сделката с г-н Дас.

Текст от potv.bg

Палави отива в офиса на г-н Дас и го убеждава да говорят отново с Рагав. Тя чува как Еша напуска работата си. Тя я изчаква и я пита защо се е отказала от работата си. Тя ѝ казва, че Рагав ѝ е казал за нея. Еша си мисли, че Рагав ѝ е казал за връзката им. Тя казва на Палави, че знае, че го е наранила много, когато са се излизали в университета. Палави е шокирана.

Рагав седи в тъмна стая. Палави влиза в стаята и го пита дали Еша е негово бивше гадже. Рагав ѝ казва, че е излиза с нея като студент. Тя го пита защо е толкова емоционален към нея и смята, че тя се опитва да разруши бизнеса му. Той казва, че Еша иска само пари и ядосано моли Палави да спре да я защитава. Той осъзнава, че е груб с нея, извинява се и казва, че Еша изважда наяве най-лошото в него. Палави го прегръща и му казва, че е насреща, ако иска да поговори за това. Рагав разказва на Палави за връзката си с Еша. Той ѝ споделя как Еша го е напуснала, защото не е изкарвал достатъчно пари. Той добавя, че Еша е причината да се държи зле с жените и казва, че не иска да си спомня за нея.

Текст от potv.bg

Рагав казва на Палави, че обича само нея, а Еша е в миналото. Тя му казва, че иска той да приеме сделката на г-н Дас. Рагав казва, че г-н Дас вече няма да приеме сделката. Палави отива и се среща с г-н Дас на сутринта. Фархад казва на Рагав, че г-н Дас ще подпише сделката. Г-н Дас казва на Еша, че Палави го е помолила да не приема оставката ѝ и също така го е убедила да сключи сделката с Рагав.

Съни пита Кеерти защо са се променили чувствата ѝ към Палави. Тя казва, че семейството ѝ е липсвало и иска тяхната любов. Съни е притеснен и си мисли, че трябва да направи нещо, преди Кеерти да се сближи със семейството си.

Еша отива да благодари на Палави. Палави я моли да си тръгне, тъй като смята, че реакцията на Рагав е била оправдана и го подкрепя. Палави по погрешка взима телефона на Еша, а тя взема този на Палави. Рагав не може да не се съсредоточи върху работата, защото му липсва Палави. Пише ѝ да се прибере бързо, защото му липсва, и казва, че я обича. Еша отговаря на съобщението и с "аз също". Рагав си мисли, че Палави е тази, която му е писала. Палави се прибира вкъщи и когато Рагав я пита за съобщението, тя проверява телефона си и установява, че това не е нейния телефон. Еша чука на вратата и връща телефона. Рагав се чуди защо Еша е отговорила с "аз също".

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78