Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 66

Добави коментар

Бившето гадже на Рагав се връща в живота му. Вижте какво ще се случи в епизод 66 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Лекарят съобщава на Съни, че Кеерти е бременна. Той е щастлив, защото сега може да живее в къщата на Рао завинаги. Казва на Кеерти, че трябва да са щастливи, защото ще станат родители. Тя е разстроена. Палави подслушва разговора им. Междувременно Рагав намира касетофон със запис от бившата си приятелка и се разстройва.

Палави отива в стаята на Кеерти и ѝ казва, че е дошла при нея, тъй като е чула разговора ѝ със Съни. Кеерти ѝ казва, че не иска бебе точно сега, тъй като иска да направи кариера. Палави ѝ казва, че може да има бебе и кариера. Кеерти я прегръща. Съни казва на Рагав, че ще става чичо. Рагав казва на Палави, че е много щастлив, че сестра му е бременна. По време на вечерята Рагав разказва на Палави за бившата си приятелка.

На следващата сутрин Палави води лекаря за преглед на Рагав. Тя му казва, че сама ще вземе тестовете, защото той може да плати, за да ги промени. Господин Дас трябва да има среща с Рагав. Той казва на консултантката си, че тя трябва да го придружи. Тя се развълнува. Лекарят казва на Палави, че съпругът ѝ е добре и може да продължи да пие. Палави му казва, че Рагав пие повече алкохол, отколкото вода. Лекарят казва, че това може да доведе до бъдещи проблеми. Тя му благодари.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 65

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 65

Вижте какво ще се случи в епизод 65 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Консултантката на г-н Дас - Иша, се чуди как ще се изправи пред Рагав. Тя вижда тяхна обща снимка и си спомня деня, в който му е казала, че няма да се омъжи за него, защото той няма достатъчно пари.

Рагав се обажда на Палави, за да я попита за тестовете. Тя му говори с емоционален тон и той се притеснява. Той моли Фархад да провери в интернет какви са последствията от прекомерното пиене. Фархад му казва, че то причинява много болести. Рагав се изплашва. Той моли Фархад да извика адвокат, за да напише завещанието си. Фархад му казва да изчака Палави.

Палави пристига и отвежда Рагав в тяхната стая. Там тя му казва, че заради прекомерното пиене на алкохол той е стерилен. Рагав си тръгва и разказва всичко на Фархад. Фархад му предлага да се обърне към семейния им лекар. Палави е казала на лекаря да не отговаря на обажданията на Рагав.

Текст от potv.bg

В колата с г-н Дас Иша е притеснена. Той я пита защо е притеснена, след като винаги е много уверена преди среща. Иша му казва, че е чувала много за Рагав, затова е малко притеснена. Иша разлива кафе върху дрехите си. Тя отива в бутика на Палави, за да си купи нова дреха. Палави помага на Иша да си избере нов тоалет.

Лаксми се обажда на Рагав и иска да се срещне с него. Тя заплашва, че ще каже на г-н Дас, че е участвал в контрабанда и той няма да работи с него. Рагав моли Фархад да се заеме с г-н Дас. А той ще отиде и ще се срещне с Лаксми. Господин Дас и Иша стигат в имението на Рао. Иша си спомня как е казала на Рагав как да украси дома си. Фархад я вижда със сълзи в очите и я пита защо е толкова емоционална, а тя отговаря, че може би има нещо в очите.

Текст от potv.bg

Сулочана чете хороскопа на всички. Тя прочита този на Палави и казва на Амрута да каже на Палави, че ще има проблеми в брачния ѝ живот. Амрута се обажда на Палави и ѝ казва за хороскопа.

Лаксми моли Рагав да не я принуждава да се премести. Тя казва, че не може да загуби работата си и че няма да се намесва в неговата, ако той не се върне към контрабандата. Рагав казва, че ще помисли за това. След като Рагав си тръгва, тя казва, че не може да загуби работата си заради сина си.

След като финализират сделката, г-н Дас се обажда на Рагав. Рагав разпознава гласа на Иша и ѝ казва, че са се срещали и преди. Тя прекратява разговора. Рагав си мисли, че тя звучи точно като Иша. Палави се прибира у дома. Иша пита Палави защо е там. Палави ѝ казва, че е съпруга на Рагав.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78