Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 65

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 65 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав моли Палави да се оправи. Лаксми пристига със заповед за обиск. Рагав отказва да я пусне в стаята с Палави. Полицаите го задържат и тя влиза. Стаята е празна. Рагав е шокиран. Той поглежда към Фархад и разбира, че той я е скрил. Лаксми казва на полицаите да претърсят стаята. Фархад е напрегнат. Той знае, че ако инспекторът открие болничното оборудване, те няма да могат да се преструват повече. Някой идва и казва на Лаксми, че в полицейския участък някой е донесъл розовите диаманти. Рагав я моли да си върви, тъй като е намерила това, което е търсила. По-късно Фархад обяснява на Рагав, че когато е чул Лаксми в къщата, е преместил Палави в гаража. Амрута му е помогнала.

Кеерти търси Съни. Тя чува блъскане от офиса. Тя отваря вратата. Съни я прегръща и ѝ казва, че някой случайно го е заключил. Тя казва, че той я лъже. Той ѝ отвръща, като я пита защо ще я лъже.

Фархад закарва Амрута до дома ѝ. Той ѝ казва, че баща ѝ го е посетил и го е поискал да стои далеч от нея. Милинд крещи. Амрута се опитва да го вразуми. Той ѝ удря шамар и я кара да влезе в къщата. Фархад казва на Милинд, че двамата с Амрута се харесват и са достатъчно зрели, за да не правят нищо лошо, така че е било излишно да я удря.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 64

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 64

Палави е простреляна. Вижте какво ще се случи в епизод 64 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав се напива и отива при Палави. Казва ѝ, че прави всичко, което тя е искала, така че тя трябва да се събуди. Заплашва я, че ако тя не се събуди, той ще се самоубие, като се напие. Изведнъж състоянието на Палави се влошава. Идват лекарят и медицинската сестра. Рагав крещи. Медиците успяват да я стабилизират.

Рагав остава цяла нощ до леглото на Палави. Амрута казва на Милинд, че отива да види Палави. Милинд се извинява на Амрута, че я е зашлевил. Тя казва, че е очаквала Сулочана да направи нещо подобно, но е очаквала той да разбере връзката ѝ с Фархад. Милинд и Виджай молят да отидат с нея в имението. Палави се събужда.

Съни звъни в полицейския участък и научава, че Лаксми е заминала.

Текст от potv.bg

Палави пита Рагав защо има чувството, че той се е променил, откакто тя се е събудила. Той казва, че тя е била ранена заради него и той никога няма да може да си прости това. Тя казва, че той не е виновен за случилото се. Той казва, че няма нужда да го защитава, и ѝ казва, че иска да стане по-добър човек за нея. Тя е щастлива. Амрута, Милинд и Виджай влизат в стаята. Амрута ѝ казва, че е късметлийка, че има в живота си за съпруг като Рагав. По-късно Палави чува как Рагав и Фархад разговарят за бизнес сделка. Рагав иска да я направи по законен и правилен начин. Тя влиза в офиса, прегръща го и му благодари.

Сулочана казва на Амрута, че трябва да поговори с Фархад за брак. Манси ги чува и изпитва ревност. Тя решава, че няма да позволи на сестра си да се омъжи преди нея. Амрута казва на Сулочана да се съсредоточи върху бракът на Манси, а не върху нейния.

Рагав трябва да затвори три магазина и да уволни много служители. Той е разстроен и се напива. Рагав казва на Палави, че ще загубят всичко. Фархад го слага да си легне и казва на Палави, че пиенето му се влошава.

Текст от potv.bg

Манси отива да говори с Фархад. Тя му казва, че Амрута не е подходящото момиче за него и че той не знае всичко за нея. Междувременно Палави се отървава от алкохола на Рагав. Той я вижда и я пита защо го прави. Тя му казва, че той има проблем с пиенето. Рагав я спира и казва, че обича уискито си и нея. Той я кара да напусне стаята. Палави се ядосва и се заклева, че ще се отърве от целия алкохол.

Рагав пита Фархад защо г-н Дас е купил само един от магазините му, след като е обещал, че ще купи три. Фархад казва, че г-н Дас вярва в астрологията и моментът не е бил подходящ. Рагав казва, че ще го убеди да купи и другите два. Той си налива уиски. Опитва го и го хвърля. Палави влиза и казва, че това е зелен чай и той може да го пие колкото си иска.

Текст от potv.bg

На следващата сутрин Рагав се ядосва на някого по телефона, защото не иска да му доставят уиски. Палави му подава портфейла, Рагав вижда само 500 рупии в него и пита къде са останалите пари и кредитните му карти. Палави казва, че те са у нея, тъй като той няма нужда от тях.

Кеерти не се чувства добре и моли Съни да се обади на лекаря. Оказва се, че тя е бременна. Рагав убеждава г-н Дас да купи другите два магазина. Той се прибира вкъщи и казва на Палави, че ще си направи профилактичен преглед и ако в него всичко излезе нормално, тя няма да се намесва в пиенето му, а ако излезе нещо необичайно, той ще спре да пие. Палави му казва, че ще отиде да повика лекаря, който е дошъл да прегледа Кеерти.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78