Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 112

Добави коментар

Анураг намира съпруг за Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 112 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Веена се кара на Прерна, защото тя не иска да спре да мисли за Анураг.

Вирадж Бхардвадж идва, за да се срещне с Анураг и да обсъдят бизнеса си. Когато срещата приключва, влиза Комолика. Тя забелязва, че Вирадж си тръгва. Комолика намеква, че Вирадж би бил подходящ съпруг за Прерна. Съпругата на Вирадж е починала. От друга страна, Прерна също заслужава добър партньор в живота. Тя моли Анураг да поговори с Прерна.

Ниведита влиза, когато Анураг си тръгва. Ниведита пита Комолика защо внушава тези мисли на Анураг за Прерна. Комолика обяснява, че Прерна ще стои далеч от семейството ѝ, ако има собствено.

Анураг вижда Вирадж, който помага на Прерна, когато тя се чувства неспокойна в офиса. Вираж поздравява Прерна, която скоро ще стане майка.

През нощта Анураг се обажда на Прерна, но разговорът прекъсва. Анураг си мисли, че Прерна е прекъснала разговора. Прерна казва на Шивани, че според нея Анураг отново е започнал да я харесва.

На следващата сутрин Анураг идва в дома на Прерна и казва на Веена, че иска Прерна да се омъжи отново. Шивани го разбира погрешно и си мисли, че Анураг иска да се ожени за Прерна, и ѝ казва това. Прерна казва, че Анураг е обещал да се грижи за нея.

Анураг казва на Прерна, че трябва да му се довери, тъй като и двамата се разбират добре. Анураг казва, че иска тя да се омъжи отново. Той пита Прерна дали е готова за това и Прерна казва "да". Анураг ѝ показва снимката на Вирадж и казва на Прерна, че иска тя да се омъжи за него.

Анураг казва на Веена, че се е запознал с Вирадж и че той произхожда от добро семейство. Анураг добавя, че той е добре установен и обича децата. Той също така споменава как Вирадж се е грижил за Прерна в офиса.

В ретроспекция виждаме, че Анураг посещава дома на Вирадж и разговаря със семейството му за Прерна. Анураг показва снимка на Прерна на Вирадж и той споделя, че вече се е запознал с нея.

Вираж приема предложението на Анураг и се съгласява да се ожени за Прерна.

Виждаме в настоящето, че Прерна се прибира в стаята си, когато Анураг я пита за отговора ѝ. Веена разговаря с Прерна и казва, че Анураг постъпва правилно и тя трябва да обмисли предложението му. Прерна казва, че била щастлива, защото мислела, че Анураг иска да се ожени за нея. Веена се ядосва на Прерна.

Анураг пита Махеш кой е съпругът на Прерна, но Махеш не казва нищо. Анураг казва на Суман, че мисли, че съпругът на Прерна е бил негов приятел, но той не си спомня нищо.

Веена започва да се чувства неспокойна и отказва да вземе лекарството си. Прерна е подложена на натиск и казва на Анураг, че е готова да се омъжи за Вирадж. Анураг е щастлив и казва, че тя ще бъде щастлива с Вирадж. Анураг казва, че ще дойде с Вирадж на следващия ден и ще вземе със себе си и Комолика, защото това е била нейната идея. Комолика казва на Мохини, че тя е предложила Вирадж на Анураг.

Шивани пита Прерна защо се е съгласила да се омъжи за Вирадж. Прерна обяснява, че го е направила заради майка им. Тя казва, че може да се съгласи да се омъжи за Вирадж, но той ще откаже да се ожени за нея. Тя планира да убеди Вирадж да откаже да се ожени за тях.

На следващата сутрин Вирадж и семейството му идват в дома на Прерна заедно с Анураг и Комолика. Веена моли Прерна да се приготви и да дойде да посрещне Вирадж и семейството му. Комолика отива в стаята на Прерна, а Шивани се чуди какво е замислила. Прерна я пита защо е накарала Анураг да направи това. Комолика ѝ казва, че първоначалният ѝ план е бил да докаже безхарактерността ѝ пред Анураг. Комолика ѝ казва, че иска да я държи далеч от Анураг.

Прерна слиза, за да се срещне с Вирадж и семейството му. Майката на Вирадж ѝ прави комплимент и казва, че изглежда прекрасно.

Веена казва на родителите на Вирадж, че ще допринесат с всичко възможно за сватбата им. Вирадж ѝ казва, че не трябва да се притеснява за това и че е щастлив от присъединяването на Прерна към семейството му.

Анураг пита Прерна дали е харесала Вирадж, но когато тя мълчи, той предполага, че това е "да" от нейна страна. Комолика споменава на Веена за миналото на Прерна и тя се чувства неспокойна заради това. Анураг и останалите се грижат за Веена и ѝ дават лекарства.

Прерна казва, че иска да поговори с Вирадж насаме. Прерна казва на Вирадж, че все още обича съпруга си.

Епизод 112 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 10 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153