Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

Добави коментар

Анураг научава, че Самида е Снеха! Вижте какво ще се случи в епизод 156 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика представя Самида като новата им дъщеря. Анураг ѝ благодари, но Нивида и Мохини са шокирани защо Анураг се съгласява на всичко това. Комолика им казва, че Самида е ставала емоционална и затова е решила да я осинови. Анураг я хвали, като казва, че за първи път е постъпила правилно. Мохини казва, че Комолика е трябвало да ги попита, преди да осинови Самида, но Анураг ги моли да си мълчат. Анураг започва да се чуди защо Комолика изведнъж е направила това. Може би, за да не може Прерна да се срещне с нея в сиропиталището.

Междувременно Прерна плаче, мислейки, че дъщеря ѝ е жива, докато Приянка и Чандрика спорят. Чандрика се опитва да си тръгне, но Прерна я спира и я заплашва. Чандрика разкрива, че Комолика ѝ е дала пари, за да убие бебето и затова Чандрика е подпалила сиропиталището. Но тя решила да спаси бебето, тъй като в бъдеще щяла получи повече пари за него. Тя разказва как е казала истината на Комолика и я изнудвала за пари.

Прерна ѝ казва, че е трябвало просто да ѝ върне дъщеря си. Чандрика е щяла да получи повече пари. Сега тя е спасена заради Приянка и никой не може да спаси Комолика от гнева ѝ. Тя заминава за имението на Басу и по пътя ѝ се обажда господин Баджадж. Тя му разказва всичко и той казва, че ще дойде с нея. Но Прерна му отговаря, че ще се справи сама.

По-късно Анураг завежда Самида в стаята на Дия и я пита коя иска да ѝ бъде майка. Самида отговаря, че иска Прерна и не иска Комолика да ѝ бъде майка. Анураг се извинява и ѝ обещава, че много скоро ще я заведе при Прерна. Той си мисли, че ще каже на Комолика, че не е било правилно да осиновява Самидх.

Междувременно Ниведита идва при Комолика и казва, че те не искат сираче в семейството си. Комолика разкрива, че момичето е Снеха, дъщерята на Анураг и Прерна. Ниведита е шокирана и пита как е възможно това. Комолика отговаря, че Самида е Снеха и тя я е прибрала вкъщи. Мохини отново пита дали това е вярно и Комолика отговаря положително. Комолика също така им казва, че Анураг не бива да знае това, иначе ще даде Самида на Прерна. Точно тогава Анураг влиза в стаята и казва "да", че ще върне Самида на Прерна. Той моли Мохини и Ниведита да си тръгнат.

Комолика го предупреждава да не се държи глупаво. Анураг ѝ казва, че Прерна е искала да осинови Самида. Комолика си мисли, че Анураг не е чул частта, в която тя разкрива истината за Снеха. Комолика изкрещяв, че е осиновила Самида, за да нарани Прерна.

Анураг казва на Комолика, че няма да ѝ позволи да нарани Прерна. Точно тогава Прерна идва и изкрещява името на Комолика. Той отива да види, а Ниведита казва, че ще се обади в полицията. Прерна вика Самида. Комолика моли Прерна да говори по-тихо.

Анураг идва и казва на Прерна, че не е знаел нищо. Комолика отговаря, че именно той я е помолил да осинови Самида. Прерна ги моли да ѝ върнат Самидха. Тя обвинява Анураг в лъжа, тъй като той е помолил Чандрика да му върне дъщерята. Анураг признава, че я е помолил да върне Снеха. Комолика е шокирана, когато чува това.

Прерна отново ги моли да ѝ върнат Самида. Според нея Анураг знае, че Самида е Снеха, но се преструва и плаче. Анураг също е шокиран и пита дали това е вярно. Комолика казва на Прерна, че тя няма да се откаже от Самида. Прерна я заплашва, че ще си върне дъщерята и ще ги убие. Тя знае, че Анураг е предал дъщеря им на сиропиталището, а Комолика платила на Чандрика да изгори мястото. Но сега те ще се изправят пред нейния гняв. Анураг се опитва да ѝ каже, че е сбъркала, но Прерна си тръгва.

Комолика коментира, че Прерна винаги създава сцени, където и да отиде. Анураг трябва да е щастлив, че тя го е събрала със Снеха. Анураг се ядосва и ѝ отговаря, че прекъсва всичките си отношения с нея. Комолика казва, че не може да направи това, но Анураг не иска да я вижда повече. Мохини и Ниведита гледат сцената шокирани, докато Анураг крещи на Комолика да си тръгнва.

Анураг отива при Самида и я поглежда. Започва да си припомня моментите с нея, когато е била бебе. Самида го пита дали плаче, защото е казала, че иска Прерна. Анураг ѝ казва, че Прерна е нейната майка и че ще ѝ разкаже всичко, когато се срещнат. Самида пита дали той ще стане неин баща, а Прерна - нейна майка. Анураг се разплаква още повече, когато чува това. Той я моли да го нарича "татко" и тя го прави.

Комолика наема няколко мъже, за да убият Прерна. когато те искат пари, тя им казва, че иска от тях доказателство за смъртта ѝ. Мъжете си тръгват и по-късно намират Прерна да шофира. Те я следват с камион.

Комолика вижда Мохини да идва при нея и я пита какво е прави там. Мохини ѝ казва, че сега има две възможности: едната е да убие Прерна и да се увери, че тя никога няма да се върне, а втората е да напусне града. Комолика казва, че избира втория вариант, тъй като е планирала отмъщението си на Прерна. Тя ще убие Прерна, но ще направи така, че да изглежда, че това е било инцидент. Мохини изпада в шок и точно тогава Анураг идва, крещейки.

Епизод 156 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 13 октомври 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 152