Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153

1 коментар

Анупам иска да си върне Ниведита! Вижте какво ще се случи в епизод 153 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Каушик признава, че той е изпратил документите с въпроси, използвайки телефона на Куки. Мону добавя, че Каушик иска да спаси името на Куки от злепоставяне. Куки излиза от стаята, плачейки и мислейки за Каушик. Прерна тръгва след нея, за да я утеши. Куки ѝ казва, че никога не е мислила, че Каушик ще направи това за нея. Прерна се опитва да я утеши.

В стаята Анураг казва на директора, че и Каушик, и Мону трябва да бъдат изключени, защото са направили грешка. Мону се моли Анураг, но вместо това той му се скара. Господин Баджадж и Комолика просто гледат сцената, която се разиграва пред тях. Г-н Баджадж най-накрая се изказва, като казва, че племенникът на Анураг е съсипал живота на дъщеря му и не е достатъчно само да го удари. Анураг се съгласява с него и казва, че дори да бъде изключен, това няма да промени Каушик.

Комолика прекъсва мъжете и казва, че младежите правят грешки, а Каушик се опитва да поправи грешката си и също така се грижи за Куки. Анураг се усъмнява в нея и я пита каква полза има от това, че застава на тяхна страна. Той я моли да си мълчи, ако не иска да бъде публично унизена. Г-н Баджадж ги чува и се чуди, че Анураг няма никакви обноски щом говори така със съпругата си.

Междувременно директорът им казва, че Анураг е гарантирал за невинността на Куки. Той пита директора с недоумение защо тогава Куки е бил подведен под отговорност. Комолика се опитва да продължи да настоява, че Каушик обича Куки. Господин Баджадж се ядосва на нея и си тръгва.

Навън Каушик се приближава до Куки и ѝ признава любовта си. Мону също се извинява, като казва, че е принудил Каушик да направи това, защото приятелят му е бил на път да се самоубие и той е искал да открадне документите с въпросите, за да му помогне. Каушик обаче също е мислел да помогне на Куки, като ѝ ги даде. Така че истинският виновник е Мону. Куки обаче го моли да си тръгне.

Идва и Анураг и казва, че Каушик трябва да бъде върнат при майка си в САЩ. Прерна го моли да не го прави. Тя го отвежда настрани и казва, че Анураг може и да не знае, но Каушик и Куки са влюбени един в друг. Анураг се шокира, оглежда младежите и я пита откъде знае. Тя го моли да ги погледне и добавя, че скоро и Куки ще го разбере. Анураг и Прерна изведнъж си спомнят моментите, в които са били заедно. Точно в този момент Прерна получава обаждане от г-н Баджадж и взема Куки със себе си.

По-късно Анураг, Каушик и Комолика се връщат у дома. Анураг пита Комолика защо изведнъж е толкова загрижена за Каушик. Тя го лъже, като казва, че няма смисъл да му казва, тъй като той си мисли, че тя се интересува само от парите и властта, но тя наистина е загрижена за Каушик. Анураг ѝ отговаря, че я познава вече осем години и я познава добре. Анураг се приближава до Каушик и го пита дали обича Куки. Каушик го пита дали Комолика му е разкрила това, или не. Анураг му се сара, но добавя, че е щастлив, че Каушик е застанал до Куки. Комолика ги поглежда и се чуди за какво си говорят. Анураг моли Каушик да се обади и да се извини на Куки.

Куки се извинява на г-н Баджадж. Той ѝ казва, че е трябвало да го уведоми по-рано, за да не се сблъсква с всичко това. Прерна го моли да се успокои, а той се ядосва и на нея, като казва, че не е трябвало да крие истината. Отсега нататък тя не бива да крие нищо от него. Прерна се замисля, че скоро трябва да информира г-н Баджадж за акциите.

В дома на Басу Анураг показва документите на Комолика и я пита за истината. Но Комолика мълчи, а Анураг се ядосва още повече и продължава да крещи и да иска от нея отговори. Комолика изкрещява "да", тя има пръст във всичко това. Тя му казва, че е изнудвала Прерна да подпише документите, защото я е грижа за техния бизнес. Но Анураг се интересува само от Прерна. Тя се опитва да го накара да разбере, че е било трудно да накара Прерна да подпише сделката и затова е заплашила, че ще унищожи сиропиталището. След това Комолика заплашва Анураг да се държи под контрол, защото в противен случай ще бъде принудена да извади на показ онази нейна страна, която той ненавижда.

Междувременно Прерна също казва истината на г-н Баджадж за акциите. Той я порицава, че е направила Басус собственици на компанията. Прерна му отговаря, че първо е искала да поговори с него. Г-н Баджадж я прекъсва, като казва, че тя сигурно е мислела, че г-н Баджадж ще откаже, и изглежда, че все още има някаква слабост към Анураг. Той се е страхувал, че това може да се случи и затова е искал тя да се върне от Лондон. Добавя също, че това наистина е първият път, в който е изключително разочарован от нея.

Прерна се опитва да му каже, че се е отказала от акциите на компанията си заради сделката с Комолика. Тъй като те притежават земята за сиропиталището, ако не се съгласи, Комолика би разрушил дома за деца. Но господин Баджадж не я слуша и ѝ се подиграва, че заради това Прерна лесно е отстъпила компанията си на Басу. Прерна отговаря: не, тя е дала дом на Самида и може да направи всичко за момичето. Ако не се била съгласила, Самида щяла бъде изпратена в друг град, а тя не може да понесе загубата. Прерна си мисли, че г-н Баджадж ще я разбере, но греши.

По-късно Прерна си спомня за разговора си с г-н Баджадж. Тя си мисли за Анураг, а след това за Самида. Точно тогава Анураг ѝ се обажда и я пита дали е мислила за него, тъй като е хълцал. Тя пита защо Анураг ѝ се е обадил и той ѝ казва, че Куки може да отиде в колежа от следващия ден. Скоро след това той слага слушалката и става щастлив, мислейки си, че сега всеки ден Прерна ще е около него.

На следващия ден Прерна пристига в офиса си и вижда Анураг. Тя му казва, че той може да има по-голям дял, но решенията пак ще се вземат от нея. Анураг се съгласява и това изненадва Прерна. Анураг казва, че не е имал нищо против, когато тя го е побеждавала в бизнеса, а сега решенията ще се взимат от нея. Прерна го дразни, като казва, че единственото, което го интересува, е печалбата. Той се опитва да я подразни, като пита къде е снощната Прерна, която е била толкова грижовна. Точно тогава там идва г-н Баджадж и се опитва да каже на Анураг индиректно да стои далеч от Прерна.

Междувременно в дома семейство на Басу Ниведита излиза и се обажда на Мохини, че ще се върне вечерта. Но изведнъж се подхлъзва, а Анупам се появява от нищото и я хваща. Всички изпадат в шок, а Комолика си мисли, че сега я очакват нови неприятности.

Ниведита си мисли за времето, прекарано с Анупам. Той междувременно поздравява Мохини. Точно тогава обаче Нивинита му крещи да се махне. Анупам ѝ отговаря, че тя е виновна, че той е там, тъй като е блокирала номера му. Мохини също го моли да си тръгне и се опитва да избута Анупам от къщата.

Точно тогава идва Молой и прегръща Анупам, а двамата се чувстват щастливи, като се виждат. Комолика отбелязва, че те вече не са свързани с Анупам, но Молой ѝ се подиграва и казва, че мъжът е безобиден. Той споменава Ниведита и казва, че , тя не може да прецени доброто от злото. Мохини отговаря, че Анупам се е развел и сега няма право да идва в дома им. Но Анупам я поправя, като казва, че те само са се разделили, а не са се развели юридически. Молой се съгласява.

Анупам обяснява, че когато се е скарал с Ниведита, тя го е помолила да си тръгне и е казала, че са разведени. Той е послушал нарежданията ѝ, но сега изглежда, че му е писнало. Той иска да пийне с Молой и след това да измисли как да върне Нивида в дома си. Мохини моли Нивидета да не се хваща в капана на думите му. Анупам признава, че се е ядосал и я е напуснал, но тя много му липсва. Ниведита започва да плаче, като чува това, а Анупам и Молой си тръгват за по питие. Комолика заминава за офиса на Прерна.

Междувременно Анураг се ядосва на Каушик и го моли да се извини на Куки. Но Каушик отговаря, че Куки не иска да го вижда. Тя смята, че той е лош човек и затова не иска и да говори с него. Анураг се подиграва, като казва, че скоро ще се превърне в другия "Анураг Басу", ако не побърза. Каушик си тръгва, а Анураг започва да мисли за Прерна.

В дома на Шарма Шивани извежда Куки, за да се срещне с Каушик. Куки се ядосва и се обръща да си тръгне, но Каушик изрича, че не е искал да я нарани. Той знае, че ѝ е трудно да му прости, но я моли да не го мрази. Куки започва да плаче и той ѝ дава носна кърпичка според инструкциите на Анураг. Опитва се да я утеши, но след известно време усеща, че това става безполезно и си тръгва.

В имението на Басу Ниведита се противопоставя на Анупам и казва, че той не може просто да дойде и да се преструва, че всичко е наред. Анупам я пита докога ще му говори грубо по този начин. Ниведита се ядосва и казва, че за него всичко е шега, но той сигурно не е забравил защо го е помолила да си тръгне. Анупам я хваща за ръцете и казва, че тогава сигурно му се е ядосала, но знае, че той много я обича и тя също го обича. Той не може да живее повече, без да я вижда. Сега си тръгва, но ще се върне, за да я вземе със себе си.

След като той си тръгва, Мохини идва при Ниведита и я пита дали все още го обича. Ниведита отговаря, че не. Но Мохини казва, че Ниведита може и да е забравила как ги е обиждал, но тя не може. Откакто той се е появил в живота ѝ, семейство Басу му е дал всичко. Той сигурно се е върнал заради парите, а не защото я обича. Молой я прекъсва и казва, че тя греши. Анупам е основал малка компания и печели добри пари. Той не се нуждае от пари, а от семейство. Всъщност Анупам е открил компанията на името на Ниведита и те могат да проверят, ако искат.

Междувременно в офиса на Прерна идва управителят и ѝ подава едно досие с думите, че е поверително. Комолика казва, че след като тя вече е собственик на компанията, трябва да получи цялата информация за бизнеса. Точно тогава влиза господин Баджадж и казва, че тя е шеф, но само след като им плати. Г-н Баджадж обяснява, че той е 90% собственик на Bajaj industries и за да стане собственик, Комолика трябва да му плати парите. Комолика е шокирана. Г-н Баджадж отговаря, че тя има седем дни да му плати, в противен случай трябва да напусне. Комолика обвинява Прерна, че я е излъгала. Прерна ѝ се подиграва, като казва, че тя е била принудена да подпише документите, но Комолика е трябвало да ги прочете по-добре.

Епизод 153 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 8 октомври 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 152