Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

Добави коментар

Анураг разказва на Прерна истината за г-н Баджадж! Анураг и Прерна най-накрая са заедно! Вижте какво ще се случи в последният 157 епизод на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг крещи на Комолика, че е съсипала живота му. Мохини се опитва да го успокои, но той я моли да си тръгне. Комолика му казва, че живота на Прерна ще свърши. Анураг я пита кого е изпратила да убие Прерна този път. Тя само се усмихва и Анураг се заклева, че нищо няма да се случи на Прерна. той ще я намери и ще я спаси. Той ѝ казва, че Комолика няма да остане повече в тази къща и Прерна ще бъде негова съпруга. Той си тръгва.

Междувременно Прерна шофира, когато си спомня думите на Комолика. Тя планира да съсипе бизнеса ѝ, така че Комолика да дойде да я моли и да ѝ върне Самида. Тя се обажда на някого и го моли да купи всички акции на "Басу индъстрис", но не и с компанията на г-н Баджадж. Тя не иска името му да излезе наяве.

Точно тогава Анураг се обажда на Прерна и тя го моли да не я лъже повече. Той пита къде е тя, но разговорът прекъсва. Той се мисли, че планът на Комолика е бил да изглежда като инцидент, така че Прерна трябва да е на пътя. Междувременно Прерна получава обаждане от Приянка. Приянка съобщава това на Анураг къде е Прерна. Той се качва и вижда камион до колата на Прерна. Той минава между колите им и Прерна се изненадва, като го вижда, и спира колата си. Тя се чуди дали Анураг не е полудял. Анураг тича към нея, хваща я за ръцете и започва да бяга. Мъжете започват да тичат след тях.

Прерна го пита какво става. Тя му казва, че трябва да се върне при дъщеря им. Анураг ѝ казва, че не може да я остави сама. Прерна го моли да спре да се преструва, защото този път няма да я убият и ще се върне при дъщеря си. Анураг се опитва да ѝ каже, че мъжете ги преследват и се опитват да ги убият. Той ѝ се извинява, че я е накарал да остане сама и я е държал далеч от Снеха. Той не е искал да я бутне от моста онзи ден, но Комолика е искала да я нарани. Той е безпомощен, тъй като тя също е заплашила да вкара Прерна в затвора.

Текст от potv.bg

Прерна го пита какво е направила. Анураг ѝ отговаря, че преди осем години е убила Вират, а Комолика има видеозаписа. Тя го заплашва, че ще го покаже на съда. Прерна отговаря, че ги е видяла да се прегръщат. Анураг ѝ казва, че са ѝ показали това, което са искали да види. Той е искал тя да го напусне. Но сега той иска да живее с нея и Снеха. Той има всички доказателства за своята невинност.

Прерна го обвинява, че той я е бутнал от моста. Как някой би оцелял при такова падане? Анураг отговаря, че е накарал г-н Баджадж да я спаси, иначе как той се е появил от изневиделица. Г-н Баджадж също е участвал в плана. Той е знаел, че Прерна ще падне и той е трябвало да бъде там, за да я извади от водата.

Междувременно мъжете се обаждат на Комолика и казват, че някакъв мъж се опитва да помогне на Прерна. Комолика им казва, че мъжът е Анураг Басу и те също трябва да го убият, ако застане между тях и Прерна. Мохини изкрещява, но Комолика продължава да казва, че и двамата трябва да бъдат убити. Мохини идва при нея и я пита как смее да мисли да убие Анураг. Сега тя няма да я пощади. Комолика ѝ отговаря, че Мохини не бива да забравя коя е Комолика. Тя е тази, която е причинила катастрофата на Молой, убила е бащата на Прерна, опитала се е да убие Снеха, но за съжаление тя е останала жива. Но сега, когато Анураг е отишъл да спаси Прерна, той също ще умре. Мохини започва да плаче и Комолика я удря с ваза по главата. Когато Мохини започва да припада, Комолика казва, че сега и тя трябва да умре, за да не отиде да ги спасява.

Анураг се опитва да убеди Прерна в истинската за г-н Баджадж. Той ѝ разказва, че плановете да накара Прерна да го намрази са били замислени от Комолика и дори г-н Баджадж е участвал в тях. Прерна отказва да повярва на Анураг. Той също така казва на Прерна, че Комолика го е накарала да бъде с нея, защото в противен случай Прерна ще бъде обвинена в убийството на Вирадж. Анураг също така обяснява, че е казал на г-н Баджадж името на сиропиталището, в което е била Снеха. Прерна е объркана.

Текст от potv.bg

Анураг се кълне, че казва истината и че не е знаел, че Самида е Снеха. Прерна все още не вярва на нищо от това, което Анураг ѝ е казал. Тя все още смята, че г-н Баджадж не може да е замесен в това. Анураг продължава да ѝ казва, че никой не е доволен от факта, че двамата са заедно. Дори господин Баджадж е искал да ги раздели, защото господин Баджадж има чувства към Прерна. Това е причината, поради която той се включва в плана на Комолика.

Господин Баджадж ядосано нахлува в имението на Басу и вика Комолика. Ниведита го пита за какво става дума, но той ѝ отговаря, че просто иска да говори с Комолика. Когато Комолика излиза от стаята си, господин Баджадж я удря, когато научава за плановете ѝ да убие Прерна. Той заплашва Комолика, че ако нещо се случи с Прерна, тя ще умре.

В храма Анураг все още се опитва да убеди Прерна. Той ѝ казва, че винаги се е грижил за нея и е гледал да е добре. Но Прерна го обвинява, че я следи. Анураг ѝ показва видеозаписа, който е получил и на който Прерна бута Виардж от скалата. Комолика е използвала това видео, за да го изнудва да бъде с нея. След това той ѝ показва снимка на г-н Баджадж в сиропиталището, където е била Снеха, с регистър в ръка. Прерна е напълно шокирана. Анураг също така обяснява, че е мислел, че Чандрика ще му помогне, но тя също е била замесена с Комолика и г-н Баджадж.

Анураг също така обяснява, че се е сдобил със снимката на г-н Баджадж в сиропиталището с помощта на записите от камерите за видеонаблюдение, които Приянка му е помогнала да получи. Той признава също, че с помощта на Ронит е изпращал пари на семейството на Прерна, докато всички са мислели, че това прави Ронит. Анураг ѝ казва, че е дал обещание на бащата на Прерна, че ще се погрижи за нея. Той обяснява също, че това е причината да е против връзката на Ронит и Шивани. Накрая Прерна вярва на Анураг и двамата се прегръщат, спомняйки си миналите щастливи моменти.

Текст от potv.bg

Анураг казва на Прерна, че не е сложил синдур на Комолика. Комолика е искала да каже на света, че те са съпруг и съпруга. Прерна пита за Дия и Анураг обяснява, че когато е убивал мъката си в алкохол, е помолил Комолика да му донесе дъщеря и тогава са осиновили Дия. Сега, когато Дия и Снеха се срещнат, те ще бъдат щастливи.

След това Прерна казва на Анураг, че дори след осем години не може да живее без него. Тя е ядосана, но все още ѝ липсват моментите, които са прекарали заедно. Тя също така разкрива как не се е омъжила за г-н Баджадж. Анураг ѝ отговаря, че е знаел, че тя е била непълна без него, но сега са заедно. Той я отвежда в храма и слага синдур на главата ѝ. Двамата се държат за ръце и заедно правят церемониалните обиколки. Те започват да си спомнят за своя брак, който също се е състоял в подобен храм, като този. Усмихват се и се прегръщат.

Междувременно Молой вижда кръв на челото на Мохини и я пита какво се е случило. Тя отговаря на Комолика. След това той я отвежда, за да превърже раните ѝ, а Мохини започва да плаче, че Комолика винаги ги е наранявала, но тя я е подкрепяла. Тя не е разбрала кое е правилното момиче за Анураг. Но сега вече знае, че Прерна е подходящото момиче за него. Преди това тя просто е тичала след парите и в този процес е пренебрегвала щастието на децата си. Но сега Комолика ще убие и Прерна, и Анураг, но те трябва да направят нещо по въпроса. Молой я успокоява, като казва, че ще отиде в полицията, а Мохини казва, че и тя ще дойде с него.

Комолика казва на г-н Баджадж, че са били сигурни, че ще могат да разделят Прерна и Анураг, но те никога няма да се разделят един от друг. Тя не може да ги гледа заедно и затова няма друга възможност, освен да го убие. Тя е платила на няколко мъже да ги убият. Г-н Баджадж се ядосва, като чува това, но точно тогава Прерна и Анураг се връщат вкъщи. Ниведита и Анупам гледат сцената.

Прерна вижда г-н Баджадж и Комолика заедно, а Мохини и Молой също идват там. Комолика се шокира и казва, че това не се случва. Тя крещи защо Прерна не може просто да умре. Прерна ѝ казва, че злото винаги губи. Комолика ѝ казва да не се прави на умна, тъй като Прерна е тук само заради г-н Баджадж. Той е просто пешка за нея. След това взема един нож и го скрива зад гърба си. Тогава Комолика разкрива, че тя е убила Вирадж, а не Прерна, но сега ще убие и нея. Тя се насочва към Прерна, за да я заколи.

Г-н Баджадж обаче се вмъква между тях и вместо Прерна той е прободен с нож. Той взема ножа от Комолика и пробожда и нея. Всички са шокирани от тази сцена. Комолика пада мъртва. Прерна вижда кръвта по ръката на г-н Баджадж и извиква. Анураг се обажда за линейка. Г-н Баджадж се опитва да каже нещо, но Прерна казва, че вече му е простила. Г-н Баджадж кара Анураг да обещае, че никога няма да изостави Прерна и ще обича Куки, както обича Снеха. След това дава ръката на Прерна на Анураг и умира. Всички плачат за него, а Мохини се извинява на Молой.

Месец по-късно Анураг моли Прерна да му донесе кърпа, но той продължава да я държи за ръка. Тя се опитва да избяга, но той я хваща. Точно тогава Снеха влиза в стаята и Анураг се изправя, виждайки я. Тримата се карат помежду си и Снеха казва, че Анураг притеснява Прерна всеки ден. Всички заедно се бият с възглавници, а по-късно Снеха ги прегръща.

Епизод 157 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 15 октомври 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 152