Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

Добави коментар

Ронит показва истинското си лице! Прерна ще осинови Самида? Вижте какво ще се случи в епизод 154 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна се чуди как г-н Баджадж е успял да хване Комолика в капан. Тя се обажда на Анураг и му казва, че трябва да даде пари на Комолика, тъй като компанията ѝ е взела заем от Bajaj Industries. Тя сключва сделка с него и Анураг се радва, че за първи път някой е успял да победи Комолика.

Междувременно Шивани продължава да чака Ронит. Тя му се обажда и той се дразни, като вижда обаждането ѝ. Той казва, че Шивани отново е зад гърба му и обича образа му, но не и него. Прерна е притеснила сестра му и сега няма да остави Шивани да живее спокойно. Той продължава да пие. Точно тогава полицията идва да го търси и Ронит бяга, като ги вижда.

В имението на Басу Молой се подиграва на Мохини и тя се дразни. Двамата започват да спорят за Ниведита и Анупам. Молой разказва как бащата на Мохини не го е одобрявал, когато са се оженили, но сега имат всичко, което искат. Той моли Мохини да остави Анупам и Ниведита да решат съдбата на брака си. Но Мохини възразява, като казва, че не прави грешка, мислейки за доброто на децата си. Ниведита, от друга страна, проверява за компанията на Анупам. Тя се чуди, че въпреки че той прави нещо отговорно, скоро ще се поддаде на природата си и ще се откаже. Той няма да работи много дълго време. Мохини подслушва това и си тръгва. Точно в този момент Анупам се обажда на Ниведита и уверено казва, че тя сигурно е мислила за него. Той ѝ казва, че е трудно, но ще приеме предизвикателството, за да стане достоен за нея. Той приключва разговора.

Междувременно Самида идва при Приянка и ѝ разказва за срещата на Чандрика и Комолика. Тя отива да види Чандрика и я пита защо е наранила Самида. Тя също крие нещо и е излъгала Прерна. Тя добавя, че Прерна е спасила сиропиталището, докато Комолика се е опитвала да го унищожи. Чандрика отговаря, че тя познава Комолика от много години и единствената причина, поради която Прерна е спасила сиропиталището, е кавгата ѝ с Комолика. Приянка се изненадва и защо Комолика ѝ е дала пари. Чандрика отговаря, за да държи дъщерята на Прерна далеч от нея. Приянка я моли да ѝ обясни и Чандрика разкрива, че Самида е дъщеря на Прерна. Приянка е шокирана.

Ронит идва при Шивани и скрива нещо в чантите ѝ. Полицаите идват там, следват го и го питат защо е избягал, като ги е видял. Ронит отговаря, че годеницата му го е чакала. Полицаят започва да претърсва Ронит, но не може да намери нищо. Ронит им казва, че няма никакви наркотици у себе си и те трябва да го оставят на мира. Полицаите си тръгват.

Но Шивани се разстройва и когато пита Ронит какво се е случило, тя отговаря, че е мислела, че един ден любовта ѝ ще го промени. Но тя е била само глупачка. Тя му казва, че въпреки че се е опитвал да се преструва, че не е направил нищо лошо, той е треперел, когато полицията го е последвала. Ронит се преструва, че не е разбира какво е казва. Шивани изпразва чантата си от наркотиците и обвинява Ронит, че я е излъгал, че я обича. Тя също така разкрива, че е чула разговора между него и Комолика и е разбрала всичко. Ронит е шокиран. Шивани обвинява Ронит, че в началото е мислела, че той не е зъл, а просто слуша злата си сестра. Но сега тя разваля годежа и също така ще каже на семейството си. Ронит я моли да не го прави, но Шивани е решена и казва, че оттук нататък нямат никаква връзка. Тя се качва в едно такси и си тръгва.

Междувременно Приянка спори с Чандрика, че ще каже на Самида, че Прерна е нейна майка. Но Чандрика заплашва Приянка с дъщеря ия. Тя започва да плаче и точно тогава там идва Самида. Тя им разказва как е видяла кошмар, в който Комолика тича зад нея с нож. Прерна се е борила за нея, но е ранена. Приянка прегръща Самида и казва, че Комолика няма да може да нарани Прерна. Тя я моли да си легне, но Самида иска да поговори с Прерна. Приянка се обажда на Прерна заради нея и тя ѝ пее приспивна песен.

На следващата сутрин Анураг се подиграва на Комолика, като казва, че е бил с Анупам и са ѝ се присмивали. Той хвали Прерна за това, че я е измамила. Комолика се ядосва, но Анураг казва, че това е само началото. Очаква я още много.

Междувременно Приянка идва да се срещне с Прерна за някаква работа, но си спомня думите на Чандрика от предишната вечер. Тя изведнъж предлага на Прерна да осинови Самида. Прерна започва да се чуди какво да прави. Приянка се извинява, ако е преминала границата, но Прерна ѝ отговаря, че е развълнувана от идеята. Въпреки че Самида не е нейна дъщеря, тя се чувства така, сякаш е. Тя казва, че е готова да осинови Самида, и като чува това, Приянка се усмихва.

Комолика е на път да се срещне с Чандрика, за да осинови Самида. Чандрика казва, че няма да позволи на Комолика да вземе Самида, тъй като иска още пари за нея. Комолика я пита колко иска. Чандрика казва, но Комолика казва, че ще ѝ плати двойно, ако веднага подготви документите за осиновяване. Чандрика бърза да си тръгне. Комолика се чуди, че сега, когато ще има Самида в при себе си, Прерна няма да може да направи нищо.

В къщата на Шарма Приянка казва, че ще ѝ трябват и подписа на г-н Баджай. Прерна му се обажда и му разказва всичко. Той се съгласява, но казва, че ще му трябва известно време, за да стигне до сиропиталището. Прерна казва, че г-н Баджадж се е съгласил и да подготви документите. Приянка я моли да дойде в сиропиталището и ще го направят веднага, преди Чандрика да направи нещо. Когато Прерна я пита за какво говори, Приянка ѝ казва, че просто иска да ѝ помогне да получи своята Снеха. Прерна се шокира и повтаря името Снеха.

Епизод 154 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 11 октомври 2021 по NOVA.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 152