Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

Добави коментар

Прерна разказва на Анураг за Снеха! Вижте какво ще се случи в епизод 155 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Приянка се опитва да прикрие грешката си. Тя си мисли, че щом Самида бъде осиновена от Прерна, ще ѝ каже истината. Точно тогава Прерна получава обаждане от Анушка, която я моли да дойде в колежа. Тя разказва, че Каушик е отвел Куки в библиотеката и е заключил вратата. Прерна се обажда на Анураг и му разказва за случилото се. Анураг се опитва да успокои Прерна, като казва, че Каушик не е лош човек. Той я моли да се успокои и да се съсредоточи върху шофирането си. Прерна го предупреждава, че ако нещо се случи с Куки, тя няма да пощади Анураг.

В библиотеката на колежа Каушик се извинява за ситуацията, но Куки започва да му се кара. Каушик ѝ казва, че няма нищо страшно, ако не му вярва, но не може да каже, че не я обича. Той изпитва това за първи път и въпреки че преди се е дразнел от нея, сега тя е важна за него. Той не може да живее без нея.

Междувременно Прерна и Анураг пристигат в колежа. Тя го пита дали е помолил Каушик да заключи Куки, за да нарани Прерна. Анураг се ядосва и я пита дали е полудяла. Той не е бил този, който е разрушил сиропиталището, а винаги я е подкрепял. Противопоставял се е на семейните и бизнес интересите си, за да ѝ помогне. Никога не може и да си помисли да я нарани, тъй като се грижи за нея. Точно тогава Анушка идва там и моли двамата да влязат вътре с нея.

В библиотеката Куки отвръща, че все още не вярва на Каушик, и се обръща да си тръгне. Но се подхлъзва по стълбите и се хваща за една библиотека, за да не падне. Но книгите падат върху главата ѝ и тя припада. Каушик изпада в шок, втурва се към нея и вижда кръв. Той я вдига и я извежда, точно когато там идват Прерна и Анураг. Каушик им казва, че трябва веднага да заведе Куки в болница.

В болницата, докато лекуват Куки, Прерна крещи на Анураг за състоянието на Куки. Но Каушик започва да се паникьосва и да се обвинява за ситуацията. Анураг го прегръща, за да го успокои, докато Прерна осъзнава грешката си. Точно тогава Анураг получава спешно обаждане и заминава. Каушик се притеснява, че Куки няма да я разбере, но Прерна го уверява, че Куки в крайна сметка ще се оправи.

Междувременно Комолика се обажда на Анураг и го моли да се прибере бързо. Точно в този момент Прерна минава покрай него, докато говори по телефона с Приянка. Той я чува да говори за осиновяване и я пита за това. Прерна му се подиграва, като казва, че иска да облее дъщеря ѝ с любов, но нея я няма. Анураг е шокиран и Прерна му казва, че това е заради него. Анураг пита как и тя обяснява как е разбрала, че Снеха е починала. Прерна започва да плаче и му казва, че той е този, който е предал Снеха в сиропиталището, което се е запалило и е убило дъщеря им. Анураг също започва да плаче, мислейки за Снеха, и казва на Прерна, че не е знаел това. Той я прегръща и двамата плачат заедно.

Прерна е изненадана да види Анураг да плаче, тъй като винаги е смятала, че Анураг е направил всичко умишлено. Анураг ѝ казва, че сега разбира защо тя винаги е искала да го унищожи. Никога не е предполагал, че тя преминава през такава голяма болка сама. Той казва, че наистина не е знаел, и моли за прошка. Тогава си спомня как винаги си е представял, че ще срещне своята Снеха, която е или в интернат, или с Прерна, и когато я срещне, ще я накара да каже папа, а след това ще се извини и на двете. Анураг се разплаква и се чувства виновен. Той съжалява, че не е успял да защити дъщеря си. Двамата отново се прегръщат. След това идва лекар, за да им съобщи последните новини за Куки.

Куки е добре и докторът отива да съобщи на Анураг и Прерна. Медицинската сестра пита Куки дали да отиде да информира Каушик, тъй като той е много напрегнат. Куки моли сестрата да не казва нищо на Каушик, тъй като иска той да изчезне от живота ѝ. Куки моли медицинската сестра да му каже, че е в кома. Медицинската сестра казва, но докторът е отишъл да каже на майка ѝ, че е добре и той със сигурност ще разбере. Куки казва, че чувства, че любовта на Каушик е фалшива.

Каушик получава обаждане от Мону. Той му разказва за Куки и комата. Мону съжалява, че любовната му история е приключила, без да започне. Каушик му отговаря, че никаква любов не е свършила и никога няма да свърши. В този момент Куки се събужда. Медицинската сестра вижда това и излиза. Прерна и Анураг да идват. Каушик си мисли, че не може да ги информира за комата, затова тръгва да търси медицинската сестра. След като Каушик си тръгва, Анураг и Прерна питат Куки как се чувства. Прерна моли Куки да дойде с нея, че ще я закара до вкъщи. Куки казва, че ще отиде с Акандша.

Каушик намира медицинската сестра и я моли да съобщи за комата на майката на Куки, тъй като той не може да го направи. Медицинската сестра е изненадана и пита: "Ти все още не знаеш?". Каушик е безпомощен. Медицинската сестра казва, че Куки я е помолила да го излъже. Каушик е изненадан и си тръгва. Медицинската сестра казва: "Чакай, изслушай всичко", но Каушик си тръгва. Медицинската сестра идва при Куки. Анураг получава обаждане от Каушик. Куки го пита къде е Каушик, Анураг казва, че се е прибрал вкъщи. Медицинската сестра намеква на Куки, че той знае, че не е в кома. Куки си мисли, че той се е разколебал, че не го искам до себе си, затова си е тръгнал. Анураг и Прерна си тръгват.

Куки се връща у дома и Шивани я кара да разбере, че обича Каушик.

По-късно Прерна отива в сиропиталището и научава, че Самеда вече е осиновена от някого. Когато пита от кого, Чандрика не ѝ казва. Приянка предлага на Прерна да погледне в регистъра. Прерна го взема, а Чандрика не ѝ позволява, затова Приянка дърпа Чандрика и Прерна взема регистъра. Чандрика удря Приянка. Прерна научава, че Комолика е осиновила Самида. Приянка казва на Прерна, че Самида е нейната дъщеря Снеха.

Епизод 155 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 12 октомври 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 152