Криминални

Забравена | Absentia - втори сезон

0/5

Забравена | Absentia - втори сезон

„Забравена“ - приветстваният от критика и публика сериал, който беше заснет изцяло в София, се завръща за втория си сезон с премиера за България на 15 май по AXN.

 

Добави описание


Главната роля е поверена на Стана Катич („Касъл“), а в центъра на събитията е агентът от ФБР Емили Бърн (Катич), която докато е по следите на известен сериен убиец, изчезва без следа и е обявена за мъртва. Шест години по-късно, Емили е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея докато е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ Ник (Патрик Хюсингер) се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка, всъщност единствената която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

 

Добави описание


През втория сезон, след като проследява и убива своя похитител, Емили се опитва отново да се върне към нормалния си живот на майка и оцеляла след шест години на физически и психически изтезания, но дори докато възстановява връзката си със сина си Флин, Емили не може да се отърси от мрака на миналото си. Тя привлича на своя страна в тайно разследване на загадъчната си история бостънския полицейски следовател Томи Гибс. Когато случаят отново заплашва да стане смъртоносен, Емили ще рискува всичко, за да разкрие истината и да защити семейството си.
 

Премиерата на втория сезон на „Забравена“ е на 15 май, сряда от 21:00.

Още за Забравена

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Забравена | Absentia - втори сезон (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg