Актуално Какво ще се случи...

И трети сезон на „Забравена“ с продукция изцяло в София

Добави коментар

Sony Pictures Television обяви, че приветстваният от публика и критика „Забравена“, се завръща с трети сезон на екраните на AXN през 2020.

Sony Pictures Television обяви, че приветстваният от публика и критика „Забравена“, се завръща с трети сезон на екраните на AXN през 2020. Сериалът, който се снима в момента в София, е продукция на Bizu Productions, в партньорство с Amazon Studios и студията на Sony Pictures Television - Gemstone. За новият Сезон към екипа се присъединява и Уил Паско („Демоните на Да Винчи“), като изпълнителен продуцент и шоурънър. Джоф Бел („Kingsman: Тайните служби“) и Жозет Саймън („Жената чудо“) са новите членове на актьорския състав.


В главната роля и изпълнителен продуцент на „Забравена“ е известната в България от сериала „Касъл“ Стана Катич, която тук е в ролята на агента от ФБР Емили Бърн. Новият сезон започва три месеца след финала на драматичните събития от сезон 2, с Емили, чието отстраняване от служба във ФБР приближава своя край, както и огромните усилия, които полага, за да бъде възможно най-добрата майка на сина си. Но всичко е на път да се разпадне, когато един от криминалните случаи на Ник Дюран (Патрик Хюсингер) се оказва смъртоносна заплаха за семейството и е на път да унищожи всичко, което Емили е съградила с толкова много усилия! Следва едно опасно пътешествие, което ще отведе Емили далеч от Бостън и ще я подложи на изпитания, както никога преди. За да оцелее, тя ще трябва да се научи да се доверява отново, да обича отново и най-накрая да открие своето място под слънцето!


Новите членове на актьорския състав са Джоф Бел и Жозет Саймън. Бел е в ролята на Колин Доукинс – наемник, специализирал в решаването на проблеми от всякакво естество за международна криминална организация, изтънчен и елегантен, който върши всичко със стил и класа. Саймън ще се въплъти в ролята на Роуена Кинкейд – бивш инструктор от Куонтико и агент от разузнаването в МИ5 и МИ6. Преди години Кинкейд вижда нещо в Емили, което я кара да я държи под око, но дали е неин враг или приятел предстпи да разберем.
Патрик Хюсингер се завръща и в този сезон в ролята си на бившия съпруг на Катич – специален агент Ник Дюран. Ще видим отново и Нийл Джаксън, Матю Ле Невез, Наташа Литъл, Пол Фрийман и Патрик Макали.


Изпълнителни продуценти на сериала са Джули Глюксман, Стана Катич, Уил Паско и Каша Адамик, която също е и режисьор, заедно с Грег Зглински. Сериалът е създаден по идея на Гая Виоло и Мат Кирюлник и е базиран на пилотен сценарии, дело на Виоло. 


Забравена“ е поръчан за международните мрежи на Sony Pictures Television и ще бъде излъчен както в AXN, така и в други мрежи и платформи на Sony в избрани територии в Европа и Латинска Америка. Sony Pictures Television е официален дистрибутор на сериала в световен мащаб.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Забравена

Трети сезон на сериала „Забравена“ с премиера в петък, 16 октомври 2020

Втори сезон на оригиналната продукция на AXN „Забравена“, тръгва тази сряда от 21:00

Оригиналната продукция на AXN „Забравена“ се завръща с втори сезон на 15-ти май!

Оригиналната продукция на AXN „Забравена“ се завръща с втори сезон през 2019.

Интервю с Патрик Хюзингер