Криминални

Гепи | Snatch

0/5

Гепи | Snatch

Базиран на култовата комедия на Гай Ричи от 2000 г. и носещ същото име, сезон 1 на „Гепи“ вече канализира непочтителния дух и стил на филма, за да разкаже съвсем новата история на предприемчивите, потенциални измамници в днешен Лондон.

 

Създател на сериала и шоурънър е  Алекс Де Раков, който с лекота продължи лудешкия разказ, съсредоточен върху Албърт Хил (Люк Паскуалино) и неговите най-добри приятели и партньори в дребните престъпления - аристократичния Чарли Кавендиш-Скот (Рупърт Гринт) и уличният боксьор Били Айърс (Люсиен Лависконт). Амбициозен и целенасочен, Албърт се е потрудил доста, за да излезе от дългата сянка на баща си – банковия обирджия Вик (Дъгри Скот), който държи под око Албърт и майка му Лили (Джулиет Обри) от добре уредената си затворническа килия. Когато Албърт, Чарли и Били се натъкват на камион с откраднати златни кюлчета, те трябва бързо да се научат да се ориентират в коварните води на подземния свят на Лондон.

 

Добави описание


Новият сезон заварва бандата на Хил в слънчева Испания, където пътуването им планирано като добре заслужена ваканция, бързо се превръща в борба на живот и смърт! Нищо чудно как, след като се установяват в измисленото крайбрежно градче Сан Толедо, нашите нехранимайковци скоро се оказват забъркани с един от местните престъпни босове и то така, че няма отърване! Единствено оцеляването само по себе си е в състояние да изстиска от всеки един необходимите качества, поръсени с не малка доза дързост така, че те не само ще се преборят с враговете си, но и ще подчинят града на собствените си правила! И да - само бандата на Хил са достатъчно откачени, за да доведат подобна лудост до успешен край!


Премиерата на „Гепи“ е на 3 май, петък от 21:00.

Още за Гепи

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Гепи | Snatch (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg