Актуално България търси талант

Предложение за брак, спорове и нов музикален хит в „България търси талант” на 3 март от 21.00 часа по bTV

Добави коментар

Предложение за брак, конфликти сред журито и раждането на безспорен музикален хит в първия епизод на „България търси талант” на 3 март от 21.00 часа по bTV

Този понеделник, 3 март, от 21.00 часа bTV ще излъчи първи епизод от третия сезон на най-позитивното шоу в ефира – „България търси талант”.

България търси талант

Стотици хиляди кандидати се явиха на предварителните и същински кастинги на предаването, които за първи път се проведоха в 8 града на България. Как протекоха кастингите и какви таланти срещна журито, зрителите ще разберат от 12-те риалити епизода, които ще се излъчват в дните понеделник и четвъртък от 21.30 часа.

България търси талант

Същинската надпревара за титлата „талант на България” ще започне през април, когато ще бъдат излъчени полуфиналите, които през този сезон са 6. За първи път и финалистите ще бъдат 12 души, а не 10 както досега.

България търси талант

Третият сезон на шоуто се отличава и с това, че журито се състои от четирима души – Ваня Цветкова, Есил Дюран, Любен Дилов и Асен Блатечки, което означава, че две „ДА” вече няма да са достатъчни. В това издание на шоуто водещият е само един – уникалната Мария Силвестър, която  бе неотлъчно до участниците и ще стиска ръцете на тези, които ще вземат участие в полуфиналите. Последните станаха ясни вчера, 1 март.

Още в първия епизод на шоуто, зрителите ще станат свидетели на уникалността на шоуто, журито, водещата и на талантите, които не признават граници.

България търси талант

Неповторимата Мария Силвестър ще връхлети в предаването по начин, който ще я принуди да разкрие таланта си да изчисти без никой да я забележи, мухите от зъбите си. Това ще провокира Любен Дилов да каже по нейн адрес, че е „правена в пристъп на лудост по време на бунт”. Красотата и характера на Мария Силвестър ще бъдат в основата и на отправеното към водещата предложение за брак, а кой беше смелчагата, зрителите ще разберат утре вечер.  

България търси талант

Любен Дилов ще бъде пък членът на журито, който още с първото изпълнение на кандидат-таланти ще си навлече гневът на Ваня Цветкова и двамата ще се скарат. По отношение на друг кандидат Ваня ще влезе в спор и с Асен Блатечки.

В първия епизод на шоуто на сцената ще се роди най-новия музикален хит „Аз съм дърта пияница”, зрителите ще се насладят на умения в карвинга, бъбъл шоу /шоу със сапунени мехури/, ще разберат защо Майкъ Джексън е трябвало да работи като аниматор, как е изглеждал първият лигавник на Любен Дилов и първият биберон на Асен Блатечки, а за финал младеж от Дупница ще разплаче Есил и Ваня, както и публиката в залата и ще провокира журито да каже цели четири път „ДА”.

Тези и още други изненади от „България търси талант”, зрителите ще видят на 3 март от 21:00 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя