Търси се...

"Търси се…” тази събота, 14 май – Георги Мамалев

• От 0/5

"Търси се…” тази събота, 14 май - един от най-големите български комедийни актьори – Георги Мамалев

Георги МамалевЕдин от най-големите български комедийни актьори – Георги Мамалев ще бъде специален гост в новото издание на токшоуто "Търси се…” тази събота, 14 май. Какъв е личният свят на актьора зад усмивките и доброто настроение и кои са най-близките му хора, ще разберете от 11 ч. по bTV.

Първата изненада за актьора ще бъде дългогодишният му колега и приятел – Антон Радичев. Двамата се запознават още като студенти във ВИТИЗ. „Аз бях човекът, който тогава му намери шкафче, защото си нямаше и досега сме неразделни”, ще си спомни Радичев.

Георги МамалевЕдна от най-емоционалните срещи пък ще бъде със съпругата му Ели, с която са заедно повече от 30 години. „Запозна ни една негова братовчедка, която ми беше приятелка. Бяхме още деца и сме първата му публика. По-късно се срещнахме и той много бързо ме спечели с чувството си за хумор и чар. И до днес вкъщи винаги е много забавно”, разказва Ели. Тя ще признае, че един от трудните периоди на семейството е бил, когато големият им син заминал да живее в Америка и 10 години са били отделени от него.

Зрителите ще видят за първи път и синовете на Георги Мамалев – Александър и Мартин. „С баща ми винаги е супер забавно, просто такава е неговата натура”, ще разкаже по-малкият от тях - Мартин. "Въпреки че вече съм на 30 години, той продължава да се държи с мен като с дете. Звъни ми да ме пита дали съм ял, дали съм се наспал. Не може да помни имена на хора. За него например всички мъже се казват Георги”, с чувство за хумор ще разкрие и големият син - Александър.

Едно от най-големите предизвикателства, които Жоро Мамалев ще получи в студиото на предаването, е отново да се превъплъти в ролята на барабаниста от култовия "Оркестър без име”. Актьорът ще докаже, че не е забравил нищо от своя образ във филма.

Още за Георги Мамалев, Търси се

02:50
26.10.2020
Търси се
11:00
01.11.2020
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели
11:00
01.11.2020
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg