VIP Dance

Устата във VIP Dance в понеделник, 23 ноември

• От 0/5

Коя е най-голямата победа на участниците във  VIP Dance и премиера на новия клип на Устата - в понеделник


Устата във VIP Dance Седмица преди големия финал в ожесточената танцувалната надпревара останаха само пет отбора, след като на елиминациите в петък отпадна тиймът на Деян Донков и Кристина Милева.

Намразих състезанията заради VIP Dance”, беше коментарът на Нешка Робева, заради изравнените сили на отборите. И въпреки признанието на журито, че всеки от останалите в надпреварата отбори заслужава титлата „Най-любими танцьори на България”, с оценките те си ще определят кои ще са финалистите в шоуто.

На крачка от финала, зрителите ще научат в понеделник коя е най-голямата победа до сега на всяка от звездите във VIP Dance. Дали златните медали или семейството ще поставят на първо място олипийските ни шампиони ще разберем утре.

Лесно ли е да се бориш когато никой не ярва, че ще достигнеш до финала ще споделят Боби Турбото и Мария Силвестър. Победа ли е признанието, че участваш за да спечелиш, когато всички твърдят, че са само заради шоуто ще разкаже отборът на Райна и Фери. И трудно ли е след 25 години отново да вдигнеш публиката на крака, при това състезавайки се с 20-годишни ще сподели Анелия Раленкова.

Специален гост в предаването в понеделник ще е Устата, а зрителите на Нова телевизия първи ще видят неговия нов клип.

Още за ВИП Денс

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg