Архив VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

Добави коментар

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров са 3-ма от VIP-овете, които ще участват в танцувално шоу VIP Dance по Нова ТВ

 

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВМира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров са 3-ма от VIP-овете, които ще участват в  танцувално шоу VIP Dance по Нова ТВ

От 7-ми септември по Нова телевизия стартира танцувалното шоу - VIP dance.

VIP dance - предаването, което ще търси любимите танцьори на България, в продължение на 3 месеца ще радва окото на българския зрител с изящни танци, спортен хъс и невероятна селекция от звезди, за които никой не подозира всъщност колко добри танцьори са.

За първи път българските зрители ще са свидетели на една ожесточена надпревара между отбори от по 4-ма изпълнители - две известни личности и двама хореографи. Като по условието на формата, всеки танц ще се изпълнява едновременно от всички членове на отбора.

В подбора на VIP-овете продуцентите от Old School са заложили на много различни като характер личности, с разнообразни професии и мироглед.

Форматът на "Ендемол" (чийто прототип е Strictly dancing) позволява зрителите да надникнат в личните отношения на звездите, без това да разваля техния ореол. Дали това, че вероятно някой характери няма да си паснат ще повиши спортната злоба между отборите, ще си проличи още в първото издание на предаването.

А то ще е на 7-ми септември от 20 часа. Тогава зрителите на Нова ще видят и специално видео, запечатало първите реакции на звездите, след като научават кои са техните съотборници. Колко усилия им коства да преодолеят различията си, за да затанцуват в един ритъм, ще ни покажат продуцентите още в първото предаване.

За танцувалната форма на всеки отбор ще чуем тежката дума и на журито. Към „Желязната лейди” Нешка Робева, професионалната танцьорка и преподавателка Галена Великава  ще се присъединят и не един, а двама кавалери. Остава да разберем ще си проличат ли пристрастия към определени отбори или такива ще наблюдаваме само от Андрей към отбора на неговата половинка. И въпреки това решаващата власт ще е в ръцете на зрителите. Единствено техния вот ще има значение затова, кой отбор ще бъде ще бъде провъзгласен за Любими танцьори на България.

Регламент
Всяка седмица ще има по две състезателни вечери – в понеделник и вторник, като всеки отбор ще представя по един танц в предварително зададен стил. По време на всеки лайф половината от отборите ще танцуват добре познатите бални или латино танци, а другата половина ще изпълняват танц от новите по-екзотични стилове, сред които бродуей, хип-хоп, афро джаз, етно танци.

Всеки отбор ще бъде от 4-ма членове, като всички те ще участват в изпълнението на всеки танц  т.е. ще бъдат заедно на сцената. Затова за хореографията на отделните отбори, които всъщност са мини ансамбли, ще се грижат най-добрите специалисти у нас.  

Журито ще оценява и двата дни, като 4-те отбора с най-нисък резултат ще бъдат номинирани за отпадане във вторник.

Те ще защитават честта си в петък, като всеки отбор трябва да адаптира своите две изпълнения от седмицата за танц в двойка. Единия от танците ще се изпълнява от двойка от известни личности, а другият танц – от хореографите в отбора.

По време на елиминационното предаване, журито ще коментира изпълненията, но оценките ще се дават от зрителите чрез техния вот. Решението  кой отбор ще напусне шоуто зависи единствено и само от гласуването на зрителите. В края на предаването отборът с най-нисък процент зрителски вот напуска състезанието и танцува за последен път.  

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс , Мира Добрева , Милен Цветков

Мира Добрева простила изневяра на мъжа си

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Лора без Милен в “Здравей, България”

„На 4 очи” с Цветанка Ризова и Милен Цветков