Архив VIP Dance

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Добави коментар

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки. Дони и Шанел специални гости в понеделник във VIP Dance, начален час – 21:00

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Дони и Шанел специални гости в понеделник във VIP Dance, начален час – 21:00

 

 

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки


Под знака на мафията премина снощното предаване на VIP Dance. След като видяхме шеговитата визитка на Анелия Раленкова и Ники Сотиров в образа на мутри с бухалки,  готови за саморазправа с хората, разкрили „гимнастическата мафия” в шоуто, точката на спора сложи Боби Турбото – човекът, който направи разкритията в предаването.

Боби поясни обвиненията си от миналата седмица, като изтъкна, че никой не оспорва труда на българските спортисти, но жегна журито с изказването, че всеки има пристрастия, които се проявяват,  дори това да не осъзнава.

Нешка Робева не му остана длъжна, признавайки, че е човешко всеки да има пристрастия, но като член на жури, на което е гласувано доверие, пристрастията са загърбени.

Въпреки разменените реплики, отборът на Мария Силвестър и Боби Турбото получи максималния брой точки 30 за брилятното изпълнение на тяхното контемпорари, в което зрителите ги видяха преобразени в игуани. Така те водят във временното класиране във VIP Dance.

 

 

 

 

 С най-малко точки – 22, беше оценен отборът на Николета Лозанова и НедС най-малко точки – 22, беше оценен отборът на Николета Лозанова и Нед. След тяхното изпълнение журито беше разделено на две в коментарите си. Орлин и Ивайло вдигнаха петици и похвалиха отбора за добрата хореография, хъс и чувство, което са показали на сцената. На другата крайност бяха дамите в журито. Галена определи танца като карикатура, а Нешка Робева - като нескопосани движения.

 

 

 

 

Евгени Минчев, който след танца си с Яна АкимоваЗа капак Евгени Минчев, който след танца си с Яна Акимова се присъедини към скамейката на журито описа изпълнението като „игра след бутилка ракия на млади социалисти на връх Бузлоджа”.

Ще успеят ли Нед и Николета да се измъкнат от елиминации тази седмица зависи от изпълнението им довечера, когато отборите ще танцуват валс, танго и самба.

Дони и Шанел  са специални гости в предаването, което ще започне от 21:00 ч. тази вечер.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мария Силвестър , ВИП Денс , Боби Турбото

Боби Турбото е големият победител във втори сезон на „Маскираният певец“

Мария Силвестър и Александър Кадиев водещи на „България търси талант”

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ