Архив VIP Dance

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Добави коментар

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance. Журито трябва да напусне шоуто според Нешка Робева...

След много оспорвани елиминации снощи, отпадна отборът на Зара, Милен Цветков, Дима и Лъчо.

Въпреки че след изпълнението на диско танца им, Галена похвали Зара и каза, че тя сякаш е родена в танцувално училище, тимът им събра най-малко от зрителските гласове. За да подкрепи отбора в студиото, бе майката на Зара. Попитана от водещите смята ли, че между дъщеря ѝ и Милен може да има връзка, тя не отрече тази вероятност. За сметка на това, Зара се намеси в разговора и с чувство за хумор сподели как майка ѝ направила комплимент на Милен, че с тези дрехи и прическа изглеждал 15 години по млад, от което тя автоматично е изгубила интерес към него.

 

 

Малко над един процент от зрителските гласове спасиха отбора на Нед, Николета, Коста и Елена. На елиминациите снощи техният отбор беше представен от четири дами, тъй като Найден и Коста бяха преобразени в женски дрехи. И докато Нед не за първи път се появява в женски образ, обяснението на Коста бе, че е изпълнил желанието на Нешка, която в предишно издание на предаването на шега каза, че ако той излезе като жена техният отбор ще бъде номер едно.

 

 

Това ли ги спаси от елиминации  или информацията на водещите, че за визитката на танца им в неделя Николета е заснета почти гола как се бори с друга жена в калта, остава да гадаем.

Райна се извини на журито за държанието си в понеделник, когато каза, че е прекалено демотивирана, за да се усмихва и седна на мястото си преди на чуе коментарите на журито. Поведението си тя обясни с факта, че сама е осъзнала колко лошо е танцувала и не е дочакала коментара, защото не е заслужавала такъв. От видеото, заснето в понеделник, зрителите видяха, че гласовитата певица дори се е разплакала зад кулисите.

Данчо Йовчев изказа своята подкрепа за отбора си в телефонен разговор, който за съжаление се разпадна и без отговор остана въпросът къде е по-трудно във VIP Dance или на световното. В неделя най-добрият български гимнастик ще играе на финалите на световното първенство в Лондон, а всички участници му пожелаха да се завърне с медал.

В последните две минути, когато се решаваше съдбата на отборите, водещите попитаха журито кой според тях трябва да напусне танцувалната надпревара. Ивайло посочи Зара и Милен, а Орлин загърби дипломатичността си и каза, че това трябва да е отборът, който най-малко танцува, а именно Нед и Николета. Нешка Робева изненада всички като сподели, че преглеждайки записите журито трябва да напусне шоуто.

В неделя, предаването от 20:00 часа по Нова телевизия ще бъде открито с танц на Евгени Минчев и Яна Акимова. Тогава половината от отборите ще танцуват рокендрол, а останалите контемпорари.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс , Милен Цветков

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Лора без Милен в “Здравей, България”

„На 4 очи” с Цветанка Ризова и Милен Цветков

Волен Сидеров, Милен Цветков и фолк певицата Мария тази неделя в „Станция Нова”