Архив VIP Dance

Отборът на Диляна Попова и Боби Сапунджиев отпадна от VIP dance

Добави коментар

Зара е новата партньорка на Милен Цветков, Мира Добрева ще танцува с Мишо Шамара във VIP dance
Отборът на Диляна Попова и Боби Сапунджиев отпадна от  VIP dance
Отборът на Диляна Попова и Боби Сапунджиев отпадна от  VIP dance

Зара е новата партньорка на Милен Цветков. Това решиха зрителите на предаването след гласуване на сайта на VIP dance, където имаха право да избират между нея, плеймейтката Златка и журналистката Кристина Патрашкова.

Зара е новата партньорка на Милен Цветков.


Всъщност, близо 80% от участвалите в анкетата бяха дали своя глас за Кристина Патрашкова, но тя се извини на зрителите и отказа участие във формата, заради поет ангажимент към разработването на нов седмичник. Затова гласуването на сайта продължи и в крайна сметка с разлика от около 3500 гласа, зрителите избраха половинка на Милен в танците да бъде участничката в първия   Big Brother - Зара. Ще проговори ли Милен Цветков и ще се сработи ли с новия си отбор, ще научим от предаването следващата седмица.

Мира Добрева и Мишо Шамара

Мира Добрева също показа новия си партньор във VIP dance. И това ще е рапърът Мишо Шамара.
На въпроса как ще опише новия си партньор, отговорът на Мира беше кратък  - „танцува добре и се държи невероятно добре с хората”.

Изненадите, обаче не приключиха до тук. Новите два отбора на Мира и Милен ще бъдат изправени един срещу друг в директна елиминация другата седмица. В извънредно живо предаване зрителите ще гласуват, кой от двата отбора искат да остане във VIP dance.

Много оспорвана и с неколкократно обръщане на резултата в полза на един или друг отбор беше петъчната вечер на елиминации във VIP dance.

С нескрито раздразнение отборът на Николета Лозанова и Нед споделиха разочарованието си, че са били изпратени на елиминации за сметка на разпадналия се отбор на Мира и Милен. Въпреки това те бяха подготвили чисто нова хореография и взривиха публиката с горещото си изпъление на мръсни танци.

Като застъпници на Кристина Милева и Деян Донков в студиото на  VIP dance се появиха Дони и Нети. Антистриптийз в шоуто другата седмица обеща Дони, ако зрителите  оставят в надпревара подкрепяния от него отбор. Остава да видим ще изпълни ли обещанието си във вторник по време на живото предаване.

Отборът на Диляна Попова и Боби Сапунджиев отпадна от  VIP dance
Дали размяната на реплики между хореографката Петя Димитрова и Нешка Робева или прокрадналите се коментари от Диляна Попова и Боби Сапунджиев, че в техния отбор има напрежение заради прекалената взискателност на професионалната танцьорка изиграха лоша шега на техния тийм, остава да гадаем. Едно е ясно, че техният отбор събра най-малко зрителски гласове и е вторият отпаднал отбор  от  VIP dance.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс , Диляна Попова

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

Асен Блатечки: Изпитвам любов само към една жена

Диляна Попова и Асен Блатечки се нанесоха в нов дом