Архив VIP Dance

Анелия и Ники отпаднаха преди големия финал във VIP Dance

Добави коментар

Крачка преди големия финал в понеделник отборът на Ники Сотиров и Анелия Раленкова отпадна в най-ожесточените елиминации във VIP Dance.
Анелия и Ники

Крачка преди големия финал в понеделник отборът на Ники Сотиров и Анелия Раленкова отпадна в най-ожесточените елиминации във VIP Dance. При неколкократно обръщане на резултатите, съдбата не бе на тяхна страна и в края на предаването отборът им събра най-малко зрителски гласове.

Христиана и Георг


Най-щастливи в снощната вечер си тръгнаха малките участници Христиана и Георг. С брилятното си изпълнение на английски валс, те спечелиха зрителските сърца и титлата „Любими деца танцьори на България”.

Тити Папазов и прима балерината Маша Илиева


В изпълнение на балета „Лебедово езеро” публиката видя Тити Папазов и прима балерината Маша Илиева. С нетрадиционната си изява баскетболният треньор удържа на думата си и призова зрителите да подкрепят каузата му за фондация в помощ на децата без родители, която да работи за олесняване на процедурата по осиновяване и  превръщане на условията в домовете по-близки до семейните.   

Данчо започна със съчетание на успоредка


Но емоциите във VIP Dance не приключиха с това. С бурни аплодисменти завърши изпълнението на ча-ча на отборът на Данчо и Тереза. Те вдигнаха на крака цялата публика и журито с ефектното си изпълнение, което Данчо започна със съчетание на успоредка.

С типичното си чувство за хумор две любими български актриси успяха да разсмеят зрителите на Нова телевизия  в ролята си на защитници в предаването. „Върхът на изкуството е танца, а те владеят това изкуство” бе коментарът на Стоянка Мутафова за отбора на Райна и Фери, докато Латинка Петрова защитаваше отбора на Мария и Боби.

 Така след снощните елиминации на големия финал от 20:00 часа в понеделник за титлата „Любими танцьори на България” с всички сили ще се впуснат отборите на Райна и Фери, Симона и Крум, Боби и Мария и този на Данчо и Тереза. Кой ще спечели първото място в най-оспорваната надпревара, зависи единствено от зрителския вот в понеделник.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance