Архив VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Добави коментар

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance, публиката изпрати Мира Добрева на крака


Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance, публиката изпрати Мира Добрева на крака

 

 

Милен Цветков и Зара продължават във VIP DanceОтборът на Милен Цветков и Зара продължава в танцувалната надпревара. Това решиха зрителите в извънредните елиминации снощи по Нова телевизия.

„Милен е преобразен” това бяха коментарите на журито и при двете му представяния на сцената. Завидни танцувални умения и лекота при изпълненията на народните танци и куик степа, показа неговата нова половинка в отбора Зара. Тя ли е причината за положителната промяна в Милен Цветков, остава да гадаем, тъй като водещият на „Здравей България” продължи с мълчанието си. Неговите съотборници обаче споделиха, че в техния отбор цари разбирателство и това пролича от изпълненията им на сцената, пропити с много емоция и настроение.

 

 

 

 

публиката изпрати Мира Добрева на кракаДостойно се представи и другият отбор в елиминациите. Мишо Шамара се появи напълно преобразен с потури, калпак и мустаци за първото си изпълнение на народни танци във VIP Dance. Мира пък видяхме как се справя с хип-хопа. Всяко нейно появяване на сцената взривяваше публиката в студиото, а отборът ѝ беше изпратен с бурни ръкопляскания и скандиране на името й.

И докато зрителите оценяваха изпълнението на двата отбора, проф. Юлиян Вучков раздаде правосъдие сред журито. В ролята си на служебен защитник на Милен Цветков, той не пощади никой от членовете му. Най-критичен професорът бе към Нешка Робева, обвинявайки я, че журира като на световно първенство, а забравя, че оценява любители.

Днес половината от отборите във VIP Dance ще танцуват джаз, а другите салса. На базата на изпълненията им довечера, оценките на журито ще определят, кои четири отбора ще бъдат изпратени на елиминации. По изключение тази седмица участниците ще имат само една танцувална вечер. Причината затова, е че се променят дните на излъчване на предаването VIP Dance. Зрителите на Нова телевизия ще могат да го гледат в неделя и понеделник от 20 часа, когато всеки от отборите ще представя по един танц, а елиминациите остават в петъчната вечер.  

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс , Милен Цветков

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Лора без Милен в “Здравей, България”

„На 4 очи” с Цветанка Ризова и Милен Цветков

Волен Сидеров, Милен Цветков и фолк певицата Мария тази неделя в „Станция Нова”