Архив VIP Dance

Райна и Фери спечелиха VIP Dance

Добави коментар

“Don’t Stop Me Now” на Queen донесе победата на Райна и Фери във VIP Dance
С грандиозно шоу и сълзи от страна на победителите приключи най-оспорваното танцувално състезание VIP Dance.Зрителите определиха титлата „Любими танцьори на България” да бъде връчена на Райна, Фери, Сашка и Светльо.
Отборът, който от самото начало заявяваше амбицията си за победа, реализира мечтата си, което разплака Райна на сцената.

Билетите за присъствието на финала бяха най-горещата тема през последните дни, разразила се сред феновете в интернет пространството. Затова, за да подкрепят своите любимци специално за финалното издание, бяха пристигнали хора от цялата страна.

По регламент, всеки отбор бе подготвил по три танца за снощното предаване, но не всички имаха възможността да ги покажат пред публиката.

Страстите се нажежиха още в първия кръг, в който отборите танцуваха на песен, изпълнявана в студиото.

И докато някои бяха заложили на сложните технически изпълнения, придържайки се към правилата за определен брой подръжки, то други избраха шоуто. И въпреки, че изпълнението на циганския танц на Боби и Мария под ритмите на оркестър Карандила отнесоха критиките на журито, те успяха да взривят публиката.

„Олимпийският отбор” на Тереза, Данчо, Мако и Ралица отдаде значимото на всички, които се включваха, замествайки Данчо в шоуто. Затова те танцуваха заедно с Део и Любо, но събраха най-малко зрителски гласове на междинното гласуване и първи напуснаха големия финал.

Във вторият кръг отборите представиха своя любим танц от VIP Dance. Оказа се, че страстно пасо добле са избрали Райна и Фери, Мария и Боби заложиха на любимото си танго, а Симона и Крум танцуваха салсата, за която преди време бяха оценени от журито с 30 точки. Зрителският вот не показа същия резултат и затова отборът на Крум и Симона напусна VIP Dance.

Така  на финалната права един срещу друг застанаха отборите на Райна и Фери и Боби и Мария, които трябваше да танцуват по музиката на една и съща песен – “Don’t Stop Me Now” на Queen. И двата отбора се справиха повече от прекрасно, за което заслужено получиха овациите на журито, защитниците и публиката в студиото, но като във всяко състезание победителят е само един.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance