Вечерното шоу на Азис

Люба Кулезич се уплаши от Азис

• От 0/5

Люба Кулезич се уплаши от АзисГост във „Вечерното шоу на Азис” по PRO.BG днес трябваше да бъде филмовият критик, публицист и журналист Люба Кулезич.

Минути преди да седне на дивана обаче, устата журналистка се отказа от участието си, притеснена от въпросите и видео материалите, които екипът на Васко беше подготвил за нея. Въпреки опитите на сценаристите да убедят Кулезич, че целта на шоуто никога не е била да постави госта в неудобна позиция, тя не пожела да влезе в студиото.

Азис и екипът на предаването останаха изненадани от реакцията й, тъй като журналистката дълго размахваше острото си перо в жълтите медии под псевдонима Лора Кварц, а от известно време не пести критиката си и в националния телевизионен ефир. Точно затова дамата беше поканена на откровен разговор с Азис, с очакване резултатът да е провокативен и пикантен.

Какви са видео материалите, които смутиха  „злият език” на телевизията” зрителите ще могат да видят довечера от 22.15 само във „Вечерното шоу на Азис”

Още за Азис

23:00
02.10.2020
Целувката на смъртта: Луда любов (Kiss Of Death: Crazy In Love) Гимназистката Мелиса я чака светло бъдеще, когато се запознава с Робърт Бъртън. Тя се опитва да преследва амбициите си, а ревността му води до кошмарен край. (12-GAT)
18:00
05.10.2020
Кралете на басейните (Series 4): Пустинен оазис в Лас Вегас (Episode 1)
21:30
05.10.2020
Кралете на басейните (Series 4): Пустинен оазис в Лас Вегас (Episode 1)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Люба Кулезич се уплаши от Азис (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg